- 31,125
- 31,277
- 113
Tebrikler güle gülekardeşler pide fırını selamlar sevgiler aranızdan birisi parayı vurdu
Tebrikler güle gülekardeşler pide fırını selamlar sevgiler aranızdan birisi parayı vurdu
O ne anlar ve doctir@KANSIZ ne der bu
Yuh. Kaç takipçili olacakmışmojobetten dun 13 cektım. cekım paylas alayım 1k dedım. 2 saat süre bekledım attım ekran resmi. aktif hesaptan paylasım yapmak gerekiyormuş. 170 takıpcılı twitter hesabımı beğenmediler.
Aleyküm selam
Roll yapar mısın lütfenO ne anlar ve doctir
Krdsm ben dalga mı geçtim yani yalan yok biraz geçtim ama sen fenerin ona 4 atacağına inaniyomuydunFakir sayımı mı ne bu doktor zaten moraller berbat @KANSIZ dan sonra birden sen mi dalga gececen
takipci sınırı söylemiyorlar. sadece aktif hesap olması lazımmış. 170 takıpcı az geldı sanırım.Yuh. Kaç takipçili olacakmış
Sponsor lazım kendi paranla asla roll yapmamRoll yapar mısın lütfen
Az kaldı atıyordu la bende şaşırdımKrdsm ben dalga mı geçtim yani yalan yok biraz geçtim ama sen fenerin ona 4 atacağına inaniyomuydun
ev 3.5 üst mu oynamıs sigara markasıKrdsm ben dalga mı geçtim yani yalan yok biraz geçtim ama sen fenerin ona 4 atacağına inaniyomuydun
İnanmiş.ev 3.5 üst mu oynamıs sigara markası
acemi birine benzemiyor halbuki. nasıl böyle bir tongaya düşmüş inanmak zorİnanmiş.
Ben maç. Başı oynadım kardeşim ve gayet makuldü keremin ahmaklığıKrdsm ben dalga mı geçtim yani yalan yok biraz geçtim ama sen fenerin ona 4 atacağına inaniyomuydun
Allah için kaç oran di fener takım gölüBen maç. Başı oynadım kardeşim ve gayet makuldü keremin ahmaklığı
Hatırlamıyorum vardı bi 2 küsürAllah için kaç oran di fener takım gölü