- 23,830
- 14,596
- 113
75e kadar 1 gol gelirse bi ümit olurGremio yu yazsaydım keşke ilk yarıdan üst olmuş
75e kadar 1 gol gelirse bi ümit olurGremio yu yazsaydım keşke ilk yarıdan üst olmuş
Oynadın mıAlpi 4-4 ile tamamladı ilk çeyreği burdan dd garanti gibi
👍🏿GELİCEK LAN
Oynadık oynattırdık sorumluluk aldıkOynadın mı
Güzel kupon. Ben de sas maçına 1.80 betbuilder yapacam şimdiOynadık oynattırdık sorumluluk aldık
Palmeiras 2.5 üst
Alpi dd
Sas her iki yarıyıda kazanır
Oyuncuya çok girme bence Fark açılırsa sasta yedeklere dönebilirGüzel kupon. Ben de sas maçına 1.80 betbuilder yapacam şimdi
la kanka nba'yı kuruttuk ilk çeyrekOynadık oynattırdık sorumluluk aldık
Palmeiras 2.5 üst
Alpi dd
Sas her iki yarıyıda kazanır
Mantıklı da çok cüzi şeyler aslında atıyım bi bakOyuncuya çok girme bence Fark açılırsa sasta yedeklere dönebilir
Ne güzel işte az sayı demek bol ribaund demek 😄la kanka nba'yı kuruttuk ilk çeyrek
Bu gelir sadece williamsi bilmiyorum
ben anlamam ben futboldan anlarım kardeş basket ne öyle 10 adam bi topun peşinde saçma sapan puahaahgNe güzel işte az sayı demek bol ribaund demek 😄
Sga varken hiç sayı atamamış baktım da. Sga yokken de atamazsa yuh artk. Ama çıkaracam onuBu gelir sadece williamsi bilmiyorum
Yattık ya patatesKırmızı karta bakıyo çıksa bari de 2 0 biter belki @elmaradon @AllanSaintMaximin
1001 yapıyorGelirse tam 1k çekiyorum @Valenciennes
Max çekim 1k diye böyle bastım. 1 lira da siteye kalsın sadakamız olsun1001 yapıyor