- 23,785
- 14,512
- 113
Wolves conley i yollamıştı. Buy out etmişler tekrar wolves sözleşme yapacak. Anlaşmalıymış. Hamle yapmıyor takım top yönlendirici olmadan nere gidecen aq
Gelirse 69 tl sini atarım kardeşim çıkarsın zirveyeSon kurşun sıkımı yapıyorum ben de
69 tl yi kantesi olmayanlara dağıt benim kantem varGelirse 69 tl sini atarım kardeşim çıkarsın zirveye
Of ilk para aldığımda 60 bete 100 k ödemişti son 3 spinde ekran fullemişti çok güzel oyun ama bozuk oyun ekran kendi kendine basmaya başladığı zaman bidaha hiç girme aklında bulunsun.9 & 14 yumurta toplayıp üçüncü ve dördüncü bölümleri açtı sonra bol bol tavuk geldi sürekli big win diyip duruyordu 😄
gelcekGelmez
Salih yazmıştı cumartesi diyeCumartesi falan demiş biri de hikaye sanırım
Ulan Erdoğan’ın konuşmasından edit yapmışlar kante şarkısına ne güldüm bugün ya69 tl yi kantesi olmayanlara dağıt benim kantem var
Altı üstü prense helo havaryu demiştir ya ne diyecek çok abartıldıUlan Erdoğan’ın konuşmasından edit yapmışlar kante şarkısına ne güldüm bugün ya
Wolwes bu sene küme düşer premier ligdeWolves conley i yollamıştı. Buy out etmişler tekrar wolves sözleşme yapacak. Anlaşmalıymış. Hamle yapmıyor takım top yönlendirici olmadan nere gidecen aq
Pl de arsenal nba de timberwolves saflarındayız biz kardeşim. Küme düşme hattı bizi enterese etmiyorWolwes bu sene küme düşer premier ligde
Seçim filan mı var yakın zamanda bu niye olaya el atmışUlan Erdoğan’ın konuşmasından edit yapmışlar kante şarkısına ne güldüm bugün ya
Fener olunca işte millet çatlıyor hasetinden ki öyle olmuş zaten olayı çözen Suudi prensi asıl Erdoğan sadece ona söylemişAltı üstü prense helo havaryu demiştir ya ne diyecek çok abartıldı
Tamam kardeşim iki takımda 25 atar dedın gördük nba duayenimiz sensinMinnesota maçı skoru doğru mu 4dk da 15 15
Ya zaten çözülecekti. Kante fransaya da haber saldı. Fifa çözecekti zaten bu işi bi şekilde en kötüFener olunca işte millet çatlıyor hasetinden ki öyle olmuş zaten olayı çözen Suudi prensi asıl Erdoğan sadece ona söylemiş
Tamamen tesadüf ya acayip bir şans önceden planladığı bi ziyaret sonuçta millette kante için gitti falan dıyor saçmalıyorlarSeçim filan mı var yakın zamanda bu niye olaya el atmış
oy yoksa böyle şeyler yapmazdı
Arsenal şampiyon olursa bilki fenerde şampiyon olacaktırPl de arsenal nba de timberwolves saflarındayız biz kardeşim. Küme düşme hattı bizi enterese etmiyor
GELCEK LAN!gelcek
Ya 4 maç bilip 5. De korner yerine gole girmişim aptal gibi. Neden aq neden 11 korner çıkmış oynasam min 7.5 8k alıyodumTamam kardeşim iki takımda 25 atar dedın gördük nba duayenimiz sensin
Arsenal zaten olacak aksi bi senaryo yokArsenal şampiyon olursa bilki fenerde şampiyon olacaktır