- 29,782
- 10,826
- 113
(Edit : Herkese 500 puan )
Lal sakin ol ne bu tamam vericem
Lal sakin ol ne bu tamam vericem
Kanka param yok ya gerginlik yapıyor kusura bakmaLal sakin ol ne bu tamam vericem
Bi tane atsan yeterliydi kardeşim niye yoruyon ya
Hep aynıKanka param yok ya gerginlik yapıyor kusura bakma
Kazandın mı madem böyle yeteneklerin var niye ortak kuponlarda sıfır çekiyon kardeşim garezin bana mı1-2 olunca ne sövmüştüm o 1 dakika şimdi mi atıyorsunuz ipnler diye başlamıştım 🤣
Hosgeldin ekibeVay ananı avradını en batmayacak maçtan batmışım aq
Ulan sen sanki hiç tutturdun istikrarlı gidiyoruz işte ne güzel ana para +freebet sürekli kayıp daha birinden biri tutmadıKazandın mı madem böyle yeteneklerin var niye ortak kuponlarda sıfır çekiyon kardeşim garezin bana mı
Aynen 2.adimi göremedik elbet bir gün o da bozulurUlan sen sanki hiç tutturdun istikrarlı gidiyoruz işte ne güzel ana para +freebet sürekli kayıp daha birinden biri tutmadı
Ağladığın belli zaten son golde gözyaşların mevcut burdan görebiliyorum1-2 olunca ne sövmüştüm o 1 dakika şimdi mi atıyorsunuz ipnler diye başlamıştım 🤣
Cıvık yapmış bile olabilirAğladığın belli zaten son golde gözyaşların mevcut burdan görebiliyorum
Ben futboldan devam salladık böyle basketin aqAğladığın belli zaten son golde gözyaşların mevcut burdan görebiliyorum
Adam yanımda bastı la 130.57 küsüratıda varHep aynı
Kesinlikle bende başka dallara kayınca kayıplar başlıyor futbol gibisi yokBen futboldan devam salladık böyle basketin aq
Vay hain oyun 360 betten girdim 1500 ödedi 120 betten girdim 600₺ ödedi oda scatter ücreti 😂Şu haylanın yumurta oyununu oynadım 12.5 liradan çevirirken spine alıp 3k ödedi gittik yedik parayı 650 kaldı onada yukardaki üçlüyü yaptım la
Kafana yatıyorsa oyna oklahamada kimse yok tarihi fark yemelerini bekliyoruz
9 & 14 yumurta toplayıp üçüncü ve dördüncü bölümleri açtı sonra bol bol tavuk geldi sürekli big win diyip duruyordu 😄Vay hain oyun 360 betten girdim 1500 ödedi 120 betten girdim 600₺ ödedi oda scatter ücreti 😂
Sıfırdan zirveye bi hikaye çıkar burdanBen futboldan devam salladık böyle basketin aq
Aga celtic ne zaman oynanacak bilgin varmiAdam yanımda bastı la 130.57 küsüratıda var
İnanmayan varsa sabah darağacında sallandırılacaktır