- 15,855
- 9,788
- 113
Uyuma vakti gelmiş bunun üzerine tabi mukkunseanlatcak bişi yok cekım 3 saat odenmedı oynadım gitti üstüne kalan hesaptaki 6kyıda oynadım bitti kafayı yemeye ramak kaldı
Uyuma vakti gelmiş bunun üzerine tabi mukkunseanlatcak bişi yok cekım 3 saat odenmedı oynadım gitti üstüne kalan hesaptaki 6kyıda oynadım bitti kafayı yemeye ramak kaldı
Çok kötü olmuş geçmiş olsun dicemde geçmiyor awanlatcak bişi yok cekım 3 saat odenmedı oynadım gitti üstüne kalan hesaptaki 6kyıda oynadım bitti kafayı yemeye ramak kaldı
geçen ay forumdakilerden para alma - forumdakilere para atma dönemi bitti dost7 k dir o 2 k sohbet bedeli kesecez
arkadaş mesaj atmış kafeye gel diye. ne desem bilemedim valla. 66k 20 dakıkada gitti moralim bozuk desem küfür edecek. gelmıcem desem ayıp olacak. bıktım yemınle kazanıp kaybetmektenUyuma vakti gelmiş bunun üzerine tabi mukkunse
düne özelmiş demekki27.5k da ben de var inter 2 fark atarsa ertelenene bakarız holi de kod atmadı şansımıza
O gelsin eve gelirkende bira alsın birazarkadaş mesaj atmış kafeye gel diye. ne desem bilemedim valla. 66k 20 dakıkada gitti moralim bozuk desem küfür edecek. gelmıcem desem ayıp olacak. bıktım yemınle kazanıp kaybetmekten
Yok atıyordu hergun bellki yarın atar dün ve bugün 1k yatırım yapanlar diye geçen öyle yapmıştıdüne özelmiş demekki![]()
cekım 3 saat nasıl odenmez abı delırcem amk yok boyle bisey. bir daha melbete para yükleyen oc olsun daha da bişi demıyom. kayıp bonusu da yok zaten kodumun sitesiO gelsin eve gelirkende bira alsın biraz
Lan sabahın 5 in de 10 saat beklemedik micekım 3 saat nasıl odenmez abı delırcem amk yok boyle bisey. bir daha melbete para yükleyen oc olsun daha da bişi demıyom. kayıp bonusu da yok zaten kodumun sitesi
olum bu altyapıda normalde cekım bozmaya izin vermez isleme alındıktan sonra. nasıl oluyorsa 3 saat hiç isleme bile alınmadı cekım ekranı bile kapanmadı ben böyle bişi gormedım sırf parayı yesin diye yaptı şeref yoksunu siteLan sabahın 5 in de 10 saat beklemedik mi
hollanda ve italya kupasında erken sonuclandırma var mıydı
Hiç bilmiyorum vallahihollanda ve italya kupasında erken sonuclandırma var mıydı
Noldu@TommyEgan kaçırdın konuyu
Tabutcu geldi konu açtı etiket attım sana ama konu silindi
Tabutçu kimmişTabutcu geldi konu açtı etiket attım sana ama konu silindi
7-8 mesajı var nicki değişik . Tehdit etti 😀Tabutçu kimmiş
😄😄KAYBEDİYORUZ.