- 15,136
- 6,585
- 113
2k cokmu lakaç k cukkaladın mrak ettim ufak tutar olsa tabutcu kolay kolay açmaz xd
2k cokmu lakaç k cukkaladın mrak ettim ufak tutar olsa tabutcu kolay kolay açmaz xd
Attirimlyona gol attır
3 taneAttirim
10 TL mizi al da gelMucıze
He kanka bı dışarı cikcaktim valla bak3 tane
2k ıcın yabılırmı bu ak2k cokmu la![]()
@KaRaa da alalım kacabılırler lıstesıne2k ıcın yabılırmı bu ak
Ben 300 TL sini vermedim diye 1 hafta her konuya yazdiydi bilion mu2k ıcın yabılırmı bu ak
hacım çok tokatı varda kendisi algı yapıp hakkımı vermedi diyip çöküyor yüzüde kızarmıyor xdBen 300 TL sini vermedim diye 1 hafta her konuya yazdiydi bilion mu
Ben karismiom olabilirhacım çok tokatı varda kendisi algı yapıp hakkımı vermedi diyip çöküyor yüzüde kızarmıyor xd
metincim hak edene hakkını veririm hakkımı da alırım bak mesela kansıza istedi verdim vermedi roll den verdiğim ödüle say dedi@KaRaa da alalım kacabılırler lıstesıne
tgsini silmiş dunde ortada yoktu fark ettim dün konuusnu gorunce anladım pusuya yatmıs xdBen karismiom olabilir
@Losers le tanıstın mımetincim hak edene hakkını veririm hakkımı da alırım bak mesela kansıza istedi verdim vermedi roll den verdiğim ödüle say dedi![]()
Nıck degıstır dostum secenekler sapsap11 shooter35 sec bırınıneyse konu cok uzadı konu kilitlenmesin raporlara başladım.
Senin etin ne budun ne la burayı kitleticenneyse konu cok uzadı konu kilitlenmesin raporlara başladım.
sohbet ediliyorForumun huzurunu bozmak yasak..