- 9,299
- 4,608
- 113
Hangisini gördün şimdi. Yemek olan var birde Atatürk ün bacısı Makbule var.yemedimde gördüm
Hangisini gördün şimdi. Yemek olan var birde Atatürk ün bacısı Makbule var.yemedimde gördüm
Türkiye ligi kategorisine girmiyordur muhtemelenulan gençler2-0dan 2-2 vicdansızlar
türkiye kupasında erken sonuclandırma dalgası yoktu dımı 2-0 olunca
ana bacı karıştırma kardeşimHangisini gördün şimdi. Yemek olan var birde Atatürk ün bacısı Makbule var.
neden elit bi kupaTürkiye ligi kategorisine girmiyordur muhtemelen
Aşırı elit. İkinci lig takimi dün Antalya'ya 6 attıneden elit bi kupa
maklube knk duymadınmı işmakbule kim kardeşim
Adam tevbe etti@AnthonyEdwards gün bitti aq uyan artık
Tavuk götü tövbe tutmazAdam tevbe etti
😲Maklube iyi gider
Ya takımlara bak bunlar dan mı pen6 atmasını bekliyon sen
Adamın içinden canavar çıktıbu penaltı kaçıranların kafasını maç sonu tutacaksın yeni dökülmüş asfaltta sürte sürte rendeleyeceksin tüm dünyaya ibreti alem olsun diye videosunu twitter da paylaşacaksın rendelenen kafasını da kedi köpeğe yedireceksin
ilk yarı 1 gol dedik evin golsuz macı yok yine son paramızı yaktılar ben bu azerilere hakkımı helal etmıyom penaltı kaçırmak nedirAdamın içinden canavar çıktı
Geçmiş olsun dostum. Seni iyi anlıyorum. 2v3 gün önce aynı olayı yaşadım. Orda penaltı görüyoruz umutlanıyoruz sonrası hüsranilk yarı 1 gol dedik evin golsuz macı yok yine son paramızı yaktılar ben bu azerilere hakkımı helal etmıyom penaltı kaçırmak nedir
😡😡😡KAYBEDİYORUZ.