- 9,301
- 4,612
- 113
Dün rol tek sayıyla git sunlari alırdık. northe dışındakilere 500 er hesap ettim idi 😀 rolüÇok iyiymiş kuponlar gelir
Dün rol tek sayıyla git sunlari alırdık. northe dışındakilere 500 er hesap ettim idi 😀 rolüÇok iyiymiş kuponlar gelir
ikinci yarılar beklentinin çok uzağında geçti maalesefBol şans çıkış maçı olsun kanka
dün 11 gibi kod attılar bugunde atarlar buyuk ıhtımalYetişemedik bunun gelme ihtimali nedir sence Ekli dosyayı görüntüle 926674
Aynen gördüm yazık olduDün rol tek sayıyla git sunlari alırdık. northe dışındakilere 500 er hesap ettim idi 😀 rolü
Vermiyor bunlara. Betcolar 2-3 k veriyor kaçırma yatırım varsa. Telefon no güncelleme yapdün 11 gibi kod attılar bugunde atarlar buyuk ıhtımal
7 subat dogum gunum bunlar kesmıs mıydı bonusu
geçen sene 10k eklemıslerdi
oto ekleyen veya canlıdan ekleyen varsa oyle dolaşırızVermiyor bunlara. Betcolar 2-3 k veriyor kaçırma yatırım varsa. Telefon no güncelleme yap
Yeni yeni yatırım yapıyorum holigana geçen sene eklememislerdi bilmiyorum hiç agadün 11 gibi kod attılar bugunde atarlar buyuk ıhtımal
7 subat dogum gunum bunlar kesmıs mıydı bonusu
geçen sene 10k eklemıslerdi
Arama talep ile ekliyor bir kısmı.oto ekleyen veya canlıdan ekleyen varsa oyle dolaşırız
ben aramaları acmıyorum genelde calısırım zaten o gun hıc acamam
geçen sene every grubu iyi eklemıstı
kara gene kimi dolandırdınbu egt de felan çevirdiğimde olsa daha cok verirdi. bu oyun farklı
kırgız pilavı mı yapsam tacik pilavı mıArama talep ile ekliyor bir kısmı.
Öder doktor
Umarım agaÇok iyiymiş kuponlar gelir
Maklube iyi giderkırgız pilavı mı yapsam tacik pilavı mı
Basmati pirinç bul bir de iyi kiyim tavuk doş eti Kırgız pilavı yapkırgız pilavı mı yapsam tacik pilavı mı
makbule kim kardeşimMaklube iyi gider
Hahsgs biliyondur maklubeyi duymuşsundur illamakbule kim kardeşim
Mardinliler çok yapar onumakbule kim kardeşim
yemedimde gördümHahsgs biliyondur maklubeyi duymuşsundur illa