- 1,594
- 1,782
- 113
Şimdi aldımMat kod attı da aktif değil hala
Şimdi aldımMat kod attı da aktif değil hala
Arsenale küfür edersin sonra gelip burda sevinirsin yakışmadı elmaradonmaçın konuda konuşulması yetti
Spamlıyorum vermiyoŞimdi aldım
Sıfır mısın delikanlı gibiArsenale mi verdik
Gördüm hayırlı olsun ama beklediğiniz etkiyi alamicaksiniz tahminim öyleBak bakim kante hangi takımın oyuncusu @tahir1603
HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHABabayı almissiniz diyorlar doğru mudur
5k yı 11.500 yapıp taksit ödeyelim dedik başaramadık. 0 değilim 1 kurşunum var. Bi kere de ben yok çekiyim de aura puanı kasalımSıfır mısın delikanlı gibi
Evet sifirizSıfır mısın delikanlı gibi
Mat kodunu yine alamadım. Kareas çekimi yollamadı. Tek golden 10k kaçttı. Allahım dünyayı yok etEvet sifiriz
Şampiyonluk iddiasına girebilirim şuan seninleHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
Ne tesadüf bende sıfırım skfksjjd5k yı 11.500 yapıp taksit ödeyelim dedik başaramadık. 0 değilim 1 kurşunum var. Bi kere de ben yok çekiyim de aura puanı kasalım
+ Yapacaktım 1 sayı gelmediEvet sifiriz
Hesabımı kapattiricam geldi bizim zengin ikimize ortak joker aldiricak şimdiMat kodunu yine alamadım. Kareas çekimi yollamadı. Tek golden 10k kaçttı. Allahım dünyayı yok et
Tahir bazen 16 yaşında gibi davranıyonŞampiyonluk iddiasına girebilirim şuan seninle
geçmiş olsun kankamMat kodunu yine alamadım. Kareas çekimi yollamadı. Tek golden 10k kaçttı. Allahım dünyayı yok et
16 yaşındayım zaten abiiTahir bazen 16 yaşında gibi davranıyon