- 23,774
- 14,502
- 113
Senden bahsetmiyorum sen muhabbete geliyosunVermedim kardeşim ama çok istersen veriyim
Senden bahsetmiyorum sen muhabbete geliyosunVermedim kardeşim ama çok istersen veriyim
Biliyorum sana sinirlenesim geldi 😂Senden bahsetmiyorum sen muhabbete geliyosun
Sen niye üzerine alındın anlamadım ayrıca ben kimseden para istemem rahat ol muhasebeci değilimVermedim kardeşim ama çok istersen veriyim
losers'e bilendin burda herkese oynuyon testoVermedim kardeşim ama çok istersen veriyim
Yok geri vermiştir dedinya oyuna diye vermedim demek istedim benden para istedin demedim ki gardaşım herkes bugün belli ki gergin sevdiğim insanları üzmekten korkarım canımız sağolsun 🙏Sen niye üzerine alındın anlamadım ayrıca ben kimseden para istemem rahat ol muhasebeci değilim
Kesecem onu 😂losers'e bilendin burda herkese oynuyon testo![]()
Paylaşması önemli değil de yanında 1milyon kiside tebrigs geliyo roll aç diyoBeyler burası slot kazanç paylaşma alanı mı ? Gelip ekran atıp gidiyosunuz. Şurada gram muhabbeti olmayan adamlar gelip ego kasıyor
Hâlen 10 kişi olmadı mı200 lira kalmış şu kareası 2 kez daha deneyim 1 kişilik yer kalmış
UcundaHâlen 10 kişi olmadı mı
9 şu anHâlen 10 kişi olmadı mı
İyi oranı varmış yamyamlarinTanzanya ligi üst olur mu
Balkanlar soğuk hava şartlarıŞu romanya ligine ikidir korner giriyorum. İlk yarı 2de kalıyor ya da hiç çıkmıyor. Noldu bunlara önceden 5 6 çıkardı ilk yarıdan