- 15,855
- 9,788
- 113
Kutunun uzerinde Kavala tatlısı yaziyoA101 demi
Kutunun uzerinde Kavala tatlısı yaziyoA101 demi
Yok usta başka meslekKanka seni düşündüğümden değil sen askermisin ?
Krdsm isirdigin lokmayida atma migdem kalkti yaŞambaliiiii Suriyeli pastaneci abdulkerimden aldım getirde o açıktı bitek
😂Ekli dosyayı görüntüle 925862
He tamam o zamanYok usta başka meslek
olm burda askerın ne ısı var beynın yok muKanka seni düşündüğümden değil sen askermisin ?
Ne alaka olum çok var @Garen123 varolm burda askerın ne ısı var beynın yok mu
Evet o işte 101 de satiliyor ama lezzetli şekeri fazla biraz sadeceKutunun uzerinde Kavala tatlısı yaziyo
Uzhahzjjahx çatalla böldüm lan 😂Krdsm isirdigin lokmayida atma migdem kalkti ya
Argo yok ki Shell valla nerde var bazen klavye otomatik duzeltiyo mi yazıyorum mk ye duzeltiyor vallaKANSIZ
Argo kullanmadan yorum yapabilirsin dostum
Bir daha bu konuda uyarı almayacaksın
Konudan Yasaklanacaksın
Gecen güzel olsun
6 aylık gitmedi mi oNe alaka olum çok var @Garen123 var
O tatlıyı hiç yemedim de beğenmem muhtemelen şerbetli tatlı hiç sevmiyorumUzhahzjjahx çatalla böldüm lan 😂
En son Şafak 36 diyodu6 aylık gitmedi mi o
İsmimizin başına testo koyduysak hakkını vermemiz lazım o yüzden yemek zorundayım 😂😂O tatlıyı hiç yemedim de beğenmem muhtemelen şerbetli tatlı hiç sevmiyorum
Testesteron dan yola çıkarak mi koydunİsmimizin başına testo koyduysak hakkını vermemiz lazım o yüzden yemek zorundayım 😂😂
benim eskişehir de bi bomba imha uzmanı vardı adamla bi tanıştım bonanzaya 3k 3k spin alıyordu 2 sene önce neyse egtsine kadar biliyordu 4 ay göreve gitti suriyeye orda bile bana site üyeligi actırıyodu sekabet falan puahahahaEn son Şafak 36 diyodu
Şaka lan şaka gül diyeTestesteron dan yola çıkarak mi koydun
O atmicakda ben mi atcam la adam yarına cikcak mi belli degilbenim eskişehir de bi bomba imha uzmanı vardı adamla bi tanıştım bonanzaya 3k 3k spin alıyordu 2 sene önce neyse egtsine kadar biliyordu 4 ay göreve gitti suriyeye orda bile bana site üyeligi actırıyodu sekabet falan puahahaha
En çok askerler polisler oynuyor zaten bugün siteler ayaktaysa onlar sayesindebenim eskişehir de bi bomba imha uzmanı vardı adamla bi tanıştım bonanzaya 3k 3k spin alıyordu 2 sene önce neyse egtsine kadar biliyordu 4 ay göreve gitti suriyeye orda bile bana site üyeligi actırıyodu sekabet falan puahahaha