- 13,365
- 14,402
- 113
Ne zaman yazdın TG yokki sildim ben dün akşam arada JoJo mat almak için indirip geri sıliyorumtg neden bakmadın
Ne zaman yazdın TG yokki sildim ben dün akşam arada JoJo mat almak için indirip geri sıliyorumtg neden bakmadın
tg neden bakmadın
parayı vurmuş maxlar havalarda uçuşuyor bi ziyaret edelim dedik mesaja bakmadın bizde zannettik herhalde küstü bize ondan bakmıyorNe zaman yazdın TG yokki sildim ben dün akşam arada JoJo mat almak için indirip geri sıliyorum
Tek la hepsi burada çıkıyor zaten 😂Diğer sayfaları atmadin
Yok be gülüm durumları az çok biliyorsun öyle büyük bir para alamadım.parayı vurmuş maxlar havalarda uçuşuyor bi ziyaret edelim dedik mesaja bakmadın bizde zannettik herhalde küstü bize ondan bakmıyor
bu saatlerde yenen 3 tane tavukburger obezlik yapar mıTopla erzaklari
Gömm gitsin can boğazdan gelir ölümlü dünyabu saatlerde yenen 3 tane tavukburger obezlik yapar mı
Sağlığına dikkat edende vadesi dolunca ölüyor etmeyende boş koy yapıştır afiyet olsunnbu saatlerde yenen 3 tane tavukburger obezlik yapar mı
@KANSIZ her gece patates kızartması yiyormuş 1 kovaSağlığına dikkat edende vadesi dolunca ölüyor etmeyende boş koy yapıştır afiyet olsunn
Kurabiye gömüyorum suan@KANSIZ her gece patates kızartması yiyormuş 1 kova
Öyle mi banada Tukaş salça aldım hemide cam kavanozda ekmeğe sürüp yiyorum diyor vay çakal@KANSIZ her gece patates kızartması yiyormuş 1 kova
Kanka seni düşündüğümden değil sen askermisin ?@KANSIZ nöbetteyim usta sağolasın düşüncen için
bıktım senin bu bitmeyen kurabiyelerindenKurabiye gömüyorum suan
üstüne kekikte atıyormuş birazÖyle mi banada Tukaş salça aldım hemide cam kavanozda ekmeğe sürüp yiyorum diyor vay çakal
Pudralı içi fıstık libıktım senin bu bitmeyen kurabiyelerinden
Neydi la adı bu beyaz tatlı toz un aduPudralı içi fıstık li
A101 demiPudralı içi fıstık li