- 15,855
- 9,788
- 113
Ben yapınca kiziyosun awYav rol yaptım 500 e 1.5k kazandim 4 kisi 250 tl dedim 5. Kisi tavır yapıyor kendince haklı onu dışarıda bırakmak üzüyor
Ben yapınca kiziyosun awYav rol yaptım 500 e 1.5k kazandim 4 kisi 250 tl dedim 5. Kisi tavır yapıyor kendince haklı onu dışarıda bırakmak üzüyor
Büyük ayıp etmiş düşmanın olsa iftira atsa ifşa edersin de gereksizdi yaptığı da yapacak bisi yok sağlık olsunYav kardeşim adama 3 kere ödül attım şu konuda bile senden ufakta olsa birşey almadım diyen 2 kişiden fazla çıkmaz 3 kere ödül atıyorum adam geçen bana 500₺ verdi diye önce para istedi yok kanka dedim sonra verirken yazdığım şeyi oraya atmış harbiden her gün daha ne göreceğim derken yenisini görüyorum ha bide bu adam forumda sevdiğim tuttuğum adamlardan birisi.
Ben senin gibi dışarı atmıyorum en azından hshdszBen yapınca kiziyosun aw
1 i benimYav kardeşim adama 3 kere ödül attım şu konuda bile senden ufakta olsa birşey almadım diyen 2 kişiden fazla çıkmaz 3 kere ödül atıyorum adam geçen bana 500₺ verdi diye önce para istedi yok kanka dedim sonra verirken yazdığım şeyi oraya atmış harbiden her gün daha ne göreceğim derken yenisini görüyorum ha bide bu adam forumda sevdiğim tuttuğum adamlardan birisi.
Ben anlamam elinde olsaydı herkese atcaktin kendin dedin bu dışarı atmkBen senin gibi dışarı atmıyorum en azından hshdsz
Öyle tahirim sağlık olsun işte böyle böyle köreldik sağolsunlar..şimdi adamın gerçekten durumu yoksa bile yok çekiyorum.Büyük ayıp etmiş düşmanın olsa iftira atsa ifşa edersin de gereksizdi yaptığı da yapacak bisi yok sağlık olsun
Forum aş evi değil ki ihtiyaçlarını karsilasin ha muhabbetin farklıdır anlarım da nalinci keseri gibi hep bana hep bana olmaz aga dediğin gibiÖyle tahirim sağlık olsun işte böyle böyle köreldik sağolsunlar..şimdi adamın gerçekten durumu yoksa bile yok çekiyorum.
Cumaya gitmiyordur ki bu cenabetCuma namazına müteakip
Bol şans diğerleri attı mıUtreccht atarsa @AllanSaintMaximin ve @tahir1603 e 500er
Bizi gene listeye almiyo tövbe tobveUtreccht atarsa @AllanSaintMaximin ve @tahir1603 e 500er
Liste yasak kardeşimBizi gene listeye almiyo tövbe tobve
DogruListe yasak kardeşim
EvetBol şans diğerleri attı mı
Senin nasıl bu kadar çok sponsor bulduğunu anladım
Senden önce biz vardık kardeşimBizi gene listeye almiyo tövbe tobve
La 2500 alıyorum zaten hepsini mi vereyimBizi gene listeye almiyo tövbe tobve
Hadi bakalım kazanacak miyizzzUtreccht atarsa @AllanSaintMaximin ve @tahir1603 e 500er
20 ver derLa 2500 alıyorum zaten hepsini mi vereyim