Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,005
14,713
113
Yav kardeşim adama 3 kere ödül attım şu konuda bile senden ufakta olsa birşey almadım diyen 2 kişiden fazla çıkmaz 3 kere ödül atıyorum adam geçen bana 500₺ verdi diye önce para istedi yok kanka dedim sonra verirken yazdığım şeyi oraya atmış harbiden her gün daha ne göreceğim derken yenisini görüyorum ha bide bu adam forumda sevdiğim tuttuğum adamlardan birisi.
Büyük ayıp etmiş düşmanın olsa iftira atsa ifşa edersin de gereksizdi yaptığı da yapacak bisi yok sağlık olsun

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,182
8,005
113
Yav kardeşim adama 3 kere ödül attım şu konuda bile senden ufakta olsa birşey almadım diyen 2 kişiden fazla çıkmaz 3 kere ödül atıyorum adam geçen bana 500₺ verdi diye önce para istedi yok kanka dedim sonra verirken yazdığım şeyi oraya atmış harbiden her gün daha ne göreceğim derken yenisini görüyorum ha bide bu adam forumda sevdiğim tuttuğum adamlardan birisi.
1 i benim

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,005
14,713
113
Öyle tahirim sağlık olsun işte böyle böyle köreldik sağolsunlar..şimdi adamın gerçekten durumu yoksa bile yok çekiyorum.
Forum aş evi değil ki ihtiyaçlarını karsilasin ha muhabbetin farklıdır anlarım da nalinci keseri gibi hep bana hep bana olmaz aga dediğin gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...