Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Harbi dışarıda adam kalınca moralim bozuluyor
La neye moralin bozuluyor daha ne yapcan kendine kalmamış zaten hala rtrip yiyon çekiliş değil bişey değil istersen konuda olmayan adama verırsın

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
2 x 500 yapıp 3 kişi dışarda bırakacaktın
La yok 4 kişi verince bir kişiye de sen de dışarda kaldın gfalan diye alttan aldı tahir alttan alınca diğer arkadaş fırsat bildi daha çok yüklendi para benim param dese iş bitecek

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,413
14,452
113
Yav rol yaptım 500 e 1.5k kazandim 4 kisi 250 tl dedim 5. Kisi tavır yapıyor kendince haklı onu dışarıda bırakmak üzüyor
Şey yap kanka o zaman kredi çek herkese dağıt.. yapma böyle şeyler dostum gardaşım üç gün sonra dağıtım yaptın diye küfür yiyeceksin, bugün bana olduğu gibi.

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,961
14,657
113
Şey yap kanka o zaman kredi çek herkese dağıt.. yapma böyle şeyler dostum gardaşım üç gün sonra dağıtım yaptın diye küfür yiyeceksin, bugün bana olduğu gibi.
Yav cihan sponsor olayım dedi kendi paramla açmadım muhabbetim olduğu adamı öncelik yapmam normal değil mi zaten atabildiğim 250tl

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,413
14,452
113
Yav cihan sponsor olayım dedi kendi paramla açmadım muhabbetim olduğu adamı öncelik yapmam normal değil mi zaten atabildiğim 250tl
En çokta muhabbetimiz insanlar canımızı yaktı söz meclisten dışarı ne diyim tahirim seni severim sende benim gibisin. Ama işte maalesef insanoğlu çiğ süt emmiş

TestoHaylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,413
14,452
113
Ya seninkini gördüm harbi ayıptır o özel paylasilmazdi koca adam çocukluk etmiş bildiğin ayıp etmiş
Yav kardeşim adama 3 kere ödül attım şu konuda bile senden ufakta olsa birşey almadım diyen 2 kişiden fazla çıkmaz 3 kere ödül atıyorum adam geçen bana 500₺ verdi diye önce para istedi yok kanka dedim sonra verirken yazdığım şeyi oraya atmış harbiden her gün daha ne göreceğim derken yenisini görüyorum ha bide bu adam forumda sevdiğim tuttuğum adamlardan birisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...