- 30,260
- 30,274
- 113
O kadarYüz yerde yüz yaram var el sanıyor sağ geziyorum
O kadarYüz yerde yüz yaram var el sanıyor sağ geziyorum
@Metings1905 metinim o zamandan sevmiyormuşum seni cansınnKanka bak bu @Metings1905 i zaten sevmiyorum bana musallat ettirme boşa cezasını yattırma banaa![]()
Biz verirsek gelir aslan parçası o zamandan belliymiş bettor olacamgfödksgkfsd lan bu arada senin verdiğin basket maçı avustralya 60 üstü sayı çıkmış keşke oynasaydık olm ya ama site oynatmıyo basket bana
Güzel günlerdi aga beBiz verirsek gelir aslan parçası o zamandan belliymiş bettor olacam
Harbi iyiydi amaGüzel günlerdi aga be
Aynen güzel günlermiş 50k dolandırılmışsın o güzel günlerdeHarbi iyiydi ama
Maddiyatı çıkardım kafamdan ege sapsap hariç iyiydiAynen güzel günlermiş 50k dolandırılmışsın o güzel günlerde
Yok yav öyle miDepremler oluyor beynimde dışarda siren sesi var
50 k nasıl dolandirilir yazınca Google senin resmin çıkıyorAynen güzel günlermiş 50k dolandırılmışsın o güzel günlerde
Arema persijap maçınds eve bi gol attıramaz mıyız yav50 k nasıl dolandirilir yazınca Google senin resmin çıkıyor
O nerenin ligi bakalımArema persijap maçınds eve bi gol attıramaz mıyız yav
Endonezya galiba bilmiyorum kiO nerenin ligi bakalım
Bunlarda boy yok ibnelerde uzaktan belki atarlar . 74 dk olmusEndonezya galiba bilmiyorum ki
Bunlarda boy yok ibnelerde uzaktan belki atarlar . 74 dk olmus
Deplasman atarArema persijap maçınds eve bi gol attıramaz mıyız yav
Dep 2 tane attı ipta ettiler. Dümen var maçta ama çözemedim. Neyse uyuyayım artık akşam maçtan sonra uğrarımBunlarda boy yok ibnelerde uzaktan belki atarlar . 74 dk olmus
Diyorsunİyilik Akımı Güncel
EvetDiyorsun![]()