- 9,367
- 4,658
- 113
Yaw onun tapu dediği hacilarda dededen kalma bağ evidir 4-5 ortaklıSakat iş ipotek falan evlatliktan reddedilirim
Yaw onun tapu dediği hacilarda dededen kalma bağ evidir 4-5 ortaklıSakat iş ipotek falan evlatliktan reddedilirim
İlk defa yanıldığını gördümYaw onun tapu dediği hacilarda dededen kalma bağ evidir 4-5 ortaklı
Benim oturduğumuz ev bağ evi iyi para yapıyor öyle deme tek hisse ise yırttıYaw onun tapu dediği hacilarda dededen kalma bağ evidir 4-5 ortaklı
Be hacılarlı değilim aq puanabsYaw onun tapu dediği hacilarda dededen kalma bağ evidir 4-5 ortaklı
On nerden bilecek öyle şeyleriBenim oturduğumuz ev bağ evi iyi para yapıyor öyle deme tek hisse ise yırttı
Hshxhshs arazileri varmış onunda öyle duydumOn nerden bilecek öyle şeyleri
O bide Kayserili yani ortakcisi çok olur.Benim oturduğumuz ev bağ evi iyi para yapıyor öyle deme tek hisse ise yırttı
Min tutar 1₺ diyor bende 51 kuruş varParasi olan ilk çeyrek boston 3 sayı yener oynasın @KANSIZ
Kayseri hava indirme yakın mı @LosersO bide Kayserili yani ortakcisi çok olur.
0 ortak tek hisse benim puauahO bide Kayserili yani ortakcisi çok olur.
Çok yakınKayseri hava indirme yakın mı @Losers
Talas. Hava indirme dediğin Erciyes üni karşısıÇok yakın
Evet napim ben niye koydım oraya bana ne diyon puahahaTalas. Hava indirme dediğin Erciyes üni karşısı
Hem babam hem abim Kayseri Hava indirme parasutcu komandoydu abimin yemin törenine gitmiştim çok soğuktu aynı yerde askerlik yaptılar babamla abimÇok yakın
İyi ki paranız yok yeniliyor farkla demedim sayın hwhdsMin tutar 1₺ diyor bende 51 kuruş var
Şansa bak ilk defa böyle bişey duyuyorım kayseri en zor askerlik yerlerinden biridir aslında erciyes ten dolayı çok soğuk oluyor temmuz da bile kar oluyorHem babam hem abim Kayseri Hava indirme parasutcu komandoydu abimin yemin törenine gitmiştim çok soğuktu aynı yerde askerlik yaptılar babamla abim
Binde bir olucak biseymis zaten kasimdi sanırım çok soğuktu arabanın motoru dahi donmustu çalışmiyorduŞansa bak ilk defa böyle bişey duyuyorım kayseri en zor askerlik yerlerinden biridir aslında erciyes ten dolayı çok soğuk oluyor temmuz da bile kar oluyor
Messi gs diyorlar kimi kesicez kardeşim ne Messi siDuran kalıyo nesyri yi al ittihad istiyo. Icardi juve ye sıcak bakıyomuş. Gs sörloth işi var. Neler olmuş bugün yine hiç bakmamıştım