- 30,260
- 30,275
- 113
20 den 70 ne alaka la20ye kadar 1k. 20 üstü çekersem 2k. 70+ çekersem 3k
20 den 70 ne alaka la20ye kadar 1k. 20 üstü çekersem 2k. 70+ çekersem 3k
Yarın kac cekicen 20 miydi hsgdhs20ye kadar 1k. 20 üstü çekersem 2k. 70+ çekersem 3k
Ödemeler var 30 kazanmakla 60 kazanmak arasındaki tek fark daha çok borç ödemek olur benim için20 den 70 ne alaka la
Şu an için çekemeyecem gibi duruyo tek bi kupon kaldı o da 2500 veriyo. Gelirse gece nba de 5 orana basarım gelirse sana 1kYarın kac cekicen 20 miydi hsgdhs
Geçmiş olsun şimdiden o dediğin 2. Kişiye soylememissindir aticam diye umarım beni bosver deŞu an için çekemeyecem gibi duruyo tek bi kupon kaldı o da 2500 veriyo. Gelirse gece nba de 5 orana basarım gelirse sana 1k
Tekte kapatınca vermezler zaten geneldeKredi borcunu tek te kapattım şimdide vermiyorlar borcunu ödeyesi gelmez insanın
Avukattaydi vadesi 5 yil geçmiş borç düğünden kalan taTekte kapatınca vermezler zaten genelde
5 yıl sana bişey çıkmaz gibi o zaman bi düzenleme gelmediyseAvukattaydi vadesi 5 yil geçmiş borç düğünden kalan ta
Tapu da var ama yine çıkmıyor belki de daha iyi çıkmaması kayıp garantili zaten5 yıl sana bişey çıkmaz gibi o zaman bi düzenleme gelmediyse
Bende 6 tane tapu vardı yine çıkmıyor öyle tapuyla çekmek için şubeye gidip tapuyu ipotek etmek lazımTapu da var ama yine çıkmıyor belki de daha iyi çıkmaması kayıp garantili zaten
Son adimdayim zaten@KANSIZ son adıma gelırsen haber ver rolüne katılalım pıajaja
Son dk söyle o zamanSon adimdayim zaten
Son 2dkSon dk söyle o zaman
GeliyorumSon 2dk
Yok demedim kanka iyi ki uyardın vallaGeçmiş olsun şimdiden o dediğin 2. Kişiye soylememissindir aticam diye umarım beni bosver de
Sakat iş ipotek falan evlatliktan reddedilirimBende 6 tane tapu vardı yine çıkmıyor öyle tapuyla çekmek için şubeye gidip tapuyu ipotek etmek lazım
İleri görüşlülük desen var hwgsgsYok demedim kanka iyi ki uyardın valla