- 30,214
- 30,214
- 113
Benim piabella yok @sapsap10 çalıp gitti onıda sağolsunYok bana eklenmemiş daha. Sen cevjr çek fakiriz
Benim piabella yok @sapsap10 çalıp gitti onıda sağolsunYok bana eklenmemiş daha. Sen cevjr çek fakiriz
oooo Metin Baran bey nasılsınız?Görecez
link at bakayımmm
Üç mesaj yukarıda var losers e attimlink at bakayımmm
Bunun yazana kadar link atabilirdinÜç mesaj yukarıda var losers e attim
Sana iyiliği dokunmuş insanların arkasından alay etmek yakışmadıErhannnnnnnn
düz gates miÜç mesaj yukarıda var losers e attim
O cezalı dün 1000 tl yi çöpe attı 😀😀Bunun yazana kadar link atabilirdin
Sövecem artık sana ne alayı ben adamla hergün konuşuyorumSana iyiliği dokunmuş insanların arkasından alay etmek yakışmadı
He önce yatırım var miydidüz gates mi
Iyılık sevmıyo oSana iyiliği dokunmuş insanların arkasından alay etmek yakışmadı
Para yönetimi sıfor onda boşuna seni muhasebeci yapmadıkO cezalı dün 1000 tl yi çöpe attı 😀😀
Kötü kardesım pıalle eklemeeı halaoooo Metin Baran bey nasılsınız?
Adama trx i bile düzgün verdik. NapakPara yönetimi sıfor onda boşuna seni muhasebeci yapmadık
Çok alıngansın yakışmadıSövecem artık sana ne alayı ben adamla hergün konuşuyorum
Sende de var biraz omurgasızlık gibi salihe bi ton laf ettin şimdi adamla kankaa oldun ben çözemiyorum sizi konuyuda burda kapatıyorumIyılık sevmıyo o
Bana neden eklemedi betpazAdama trx i bile düzgün verdik. Napak
Sende hafıza sorunu mu var salıhe ben laf etmedım kı puahhaSende de var biraz omurgasızlık gibi salihe bi ton laf ettin şimdi adamla kankaa oldun ben çözemiyorum sizi konuyuda burda kapatıyorum
10 farklı gates var hangisi