- 18,858
- 23,287
- 113
ben çok karıştırıyorum sizin nickleri wasil falanda vardı hepiniz birbirinize benziyosunuzaslında bu eski nickim ama bi ara Bellingham yapmıştım
ben çok karıştırıyorum sizin nickleri wasil falanda vardı hepiniz birbirinize benziyosunuzaslında bu eski nickim ama bi ara Bellingham yapmıştım
Angoladan gol bekliyoruö@TommyEgan bu foruma giriyor sen kaybediyorsun
Full kayıp para bitmiyorAngoladan gol bekliyoruö
BorçlaFull kayıp para bitmiyor
beni genelde @Metings1905'e benzetirler amaben çok karıştırıyorum sizin nickleri wasil falanda vardı hepiniz birbirinize benziyosunuz
beni genelde @Metings1905'e benzetirler ama
beni genelde @Metings1905'e benzetirler ama
totem :/Neden geri northe yaptın peki
Kurtlar Vadisi EDİT tüylerim diken diken
bırak vadiyi polatı da bu mıllet ne meraklı bu kod işine sanki yıl 2022 tarafbet kod paylaşacak gibi adam kod konusuna sinyal geldi sugar rush seçildi kod yolda yazmış 20 spin için ömrü bittiKurtlar Vadisi EDİT tüylerim diken diken
Sen shevchenko profili değiştirdikten sonra bi tık tahammülsüzleşme gelmiş sana gkdfsgvdfsbırak vadiyi polatı da bu mıllet ne meraklı bu kod işine sanki yıl 2022 tarafbet kod paylaşacak gibi adam kod konusuna sinyal geldi sugar rush seçildi kod yolda yazmış 20 spin için ömrü bitti
para algım değişti o kadar pahalandı ki her şey eskiden 200 betten farm atıyordum amusnette artık 500-1000 den atıyorum artık 200 bet 20 tl gibi geliyorSen shevchenko profili değiştirdikten sonra bi tık tahammülsüzleşme gelmiş sana gkdfsgvdfs
ama kodlar hala 2000 yap 200 çekpara algım değişti o kadar pahalandı ki her şey eskiden 200 betten farm atıyordum amusnette artık 500-1000 den atıyorum artık 200 bet 20 tl gibi geliyor
siz benım paralı zamanıma denk gelmedınız yeğen ahhhhhhh ahhhhh 200 betler havalarda uçuşurduama kodlar hala 2000 yap 200 çek
Bence olgunlaşmış iyi olmuşSen shevchenko profili değiştirdikten sonra bi tık tahammülsüzleşme gelmiş sana gkdfsgvdfs
Evt@TommyEgan yattı mı yine