- 56,517
- 31,393
- 113
Aman allahım paraya çöktüler herhaldeBes uygulamadan silinmişti yatmıştırr heralde diye bankaya geldim para yok
Aman allahım paraya çöktüler herhaldeBes uygulamadan silinmişti yatmıştırr heralde diye bankaya geldim para yok
Dolandırıcı garantiAman allahım paraya çöktüler herhalde
Siyasi mesaj veriyorgünaydın beyler sabah sabah karnım acıktı 2 ayvalık 1 izmir söyliyim dedim tostları yedim izmir kaldı bu saat 3 e kadar falan poşette beklese bozulur mu atayim mi cope
La gelir gün içinde ama akşama doğru gelir büyük ihtimalle yada yarın.Dolandırıcı garanti
Besten düşeli 3-4 gün olduLa gelir gün içinde ama akşama doğru gelir büyük ihtimalle yada yarın.
O fark etmiyor hesaba genelde akşama doğru atıyor bunlar ama sen bi ara garanti bbva emekliliği sor onlarda aynı şeyi söyler.Besten düşeli 3-4 gün oldu
yok la puahahahahah harbıyımSiyasi mesaj veriyor
Skjajsjajfbyok la puahahahahah harbıyım
Demin bankada sordum 1 hafta oldu dedim 2 haftayı bulabilir dediO fark etmiyor hesaba genelde akşama doğru atıyor bunlar ama sen bi ara garanti bbva emekliliği sor onlarda aynı şeyi söyler.
Önce izmiri yeseydin tosta bişey olmazdı izmirin içi ıslanır tadı değişir paran varsa at çöpegünaydın beyler sabah sabah karnım acıktı 2 ayvalık 1 izmir söyliyim dedim tostları yedim izmir kaldı bu saat 3 e kadar falan poşette beklese bozulur mu atayim mi cope
Siyaset yasak dost tekrarlanmasınSiyasi mesaj veriyor
ıslaklık falan yokkı bunda ketcap mayonez tursu sosis salam sucuk sos falan yokÖnce izmiri yeseydin tosta bişey olmazdı izmirin içi ıslanır tadı değişir paran varsa at çöpe
O zaman dursun poşette en kötü bir ısırık alır bakarsın zehirleme durumu falan imkansız zaten tadını beğenirsin yersinıslaklık falan yokkı bunda ketcap mayonez tursu sosis salam sucuk sos falan yok
Siyaset yasak dost tekrarlanmasın
gerek kalmadı onuda yedım ustunede 2 tane şeftalili redbull ictimO zaman dursun poşette en kötü bir ısırık alır bakarsın zehirleme durumu falan imkansız zaten tadını beğenirsin yersin
Atar yaaparr
Gene hindistan bilmem ne ligi