- 5,729
- 5,621
- 113
Benficanın kaleci 90+8 de gol atmış o golle play-off a kalmışlar
Altınım yok kanka gümüş var bozmadım henüz bozmaya niyetim yok borç harç olmadığı süreceAltınları gümüşleri bozdurmadın degil mi daha
Günaydın kanka erken uyanmkssin bugunBenficanın kaleci 90+8 de gol atmış o golle play-off a kalmışlar
Altın gümüş aldim dedin diye hatirladim kanka o yuzden dedim bi 40 k felanda altin alsaydin keskeAltınım yok kanka gümüş var bozmadım henüz bozmaya niyetim yok borç harç olmadığı sürece
Yeni gördüm 18 maçın 16 sı tutmuş kaçtı 20 oran akşam denicem yineGünaydın kanka erken uyanmkssin bugun
Hadi be bende bı 300oran denedim 10 maçdan 6 Şi gelmiş çöpe attiydik 200Yeni gördüm 18 maçın 16 sı tutmuş kaçtı 20 oran akşam denicem yine
Bu sefer iyi değerlendirdim dost valla sıfır pişmanlık o yüzden kafam rahatAltın gümüş aldim dedin diye hatirladim kanka o yuzden dedim bi 40 k felanda altin alsaydin keske
En iyisi valla ya gümüş altın ya yeni bir telefon yoksa gelen gidiyorBu sefer iyi değerlendirdim dost valla sıfır pişmanlık o yüzden kafam rahat
SanadaHerkese Hayırlı Sabahlar
Bol Şanslar Bol Kazançlar
Ödemez dostSelimbet 27k öder mi
GünaydınGünaydın cümleten
1 hafta oldu muSanada
Bugün tam haftası diye biliyorum1 hafta oldu mu
Marsta mı yaşıyom1 hafta oldu mu
Alayım payımı kardeşim hadiGidip takasbanktan 1000 liramızı alıp joker alalım @JoeQuanqa
Bes uygulamadan silinmişti yatmıştırr heralde diye bankaya geldim para yokAlayım payımı kardeşim hadi