- 15,855
- 9,788
- 113
Ne dedik olum sankiişinizz bitti shellac gelmek üzere
Ne dedik olum sankiişinizz bitti shellac gelmek üzere
geliyorNe dedik olum sanki
Ee bugün de kazanamadinLa bişe olmaz goygoy yapın 1 2 sayfa geçsin
Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum duygulandımLa bişe olmaz goygoy yapın 1 2 sayfa geçsin
Bugünün hiç yaşanmamış olmasını isterdim. Son 16 yıl için de aynı şeyi düşünüyorumEe bugün de kazanamadin
Her geçen gün daha kötüye halimize şükür ama artık bir yerde dur demek gerek bazı şeylereBugünün hiç yaşanmamış olmasını isterdim. Son 16 yıl için de aynı şeyi düşünüyorum
Keşke bolluk ve bereklilik yıllarımiz da daha düşünceli davraydik diyomusunBugünün hiç yaşanmamış olmasını isterdim. Son 16 yıl için de aynı şeyi düşünüyorum
Banlieskiden burda @TestoHaylan06 dostumuz olurdu parayı vurdu slottan kesin ondan gelmıyo
Akıllanmis o öyle demişti atmicam diye iyi de yapıyor kazanıyordur da atmiyordur umarımeskiden burda @TestoHaylan06 dostumuz olurdu parayı vurdu slottan kesin ondan gelmıyo
niyeki
Diyorum tabi demez olur muyumKeşke bolluk ve bereklilik yıllarımiz da daha düşünceli davraydik diyomusun
Metings ile ikisi ağız dalaşı bu konudan banli 4 er gunniyeki
Hayır değil
16 yıl ne lan hiç mi yaşamadınBugünün hiç yaşanmamış olmasını isterdim. Son 16 yıl için de aynı şeyi düşünüyorum
İnsan ne yaşadığını bilir kardeşim16 yıl ne lan hiç mi yaşamadın
Emin misin 😀Hayır değil
Konudan olabilir forumdan sandım benEmin misin 😀
öyle dağıtmadan olmuyor o iş dağıtmazsan bereketi kaçıyor ben 9 gün arka arkaya sadece amusnet oynayarak 3-4k parayı 120 bin yaptım hergün devamlı olarak önüme gelen her siteye 5k yükleyip 1x cevirip 10 olursa cekım verıyodum hemen diger sitedeki 5kyı çevirmeye başlıyordum ama özelden konustuklarıma cok para gonderıyordum gunluk 2 3 sırf dağıtıyordum neyse en son bi hedef koydum kendıme 200 300 görene kadar dağıtmıcam cebe kalsın dedim. dedikten sonraki gün hırs yaptım sıfırladımAkıllanmis o öyle demişti atmicam diye iyi de yapıyor kazanıyordur da atmiyordur umarım