- 15,849
- 14,540
- 113
Kaleci attı Trubin harbi ballisin ha tebrikler
Kaleci attı Trubin harbi ballisin ha tebrikler
Durduk yere kahraman oldu mou hocam geneBenfica attığı golle marsilyayı indirip 24. Oldu
Realle eşleşti
Real bunun acısını alırBenfica attığı golle marsilyayı indirip 24. Oldu
Realle eşleşti
izlemedim de gol atmasa cıkamıyordu çıktı gruptan sana bi güzellik yapalım sımdıKaleci attı Trubin harbi ballisin ha tebrikler
😀😀😀😀Durduk yere kahraman oldu mou hocam gene
İyilik yap iyilik bul diye boşuna demiyorlar awizlemedim de gol atmasa cıkamıyordu çıktı gruptan sana bi güzellik yapalım sımdı
Bunlar sıfır puanla sonuncuydu ordan 24e girdilerDurduk yere kahraman oldu mou hocam gene
kolay oldu ya kaybetmek bıze yakısmıyor @KANSIZ olsaydı kuponlar tutmazdıİyilik yap iyilik bul diye boşuna demiyorlar aw
500 den mi böyle oldu harbikolay oldu ya kaybetmek bıze yakısmıyor @KANSIZ olsaydı kuponlar tutmazdı
Haydaaakolay oldu ya kaybetmek bıze yakısmıyor @KANSIZ olsaydı kuponlar tutmazdı
he uefa bonusu aldım jokerden ordan gelenle casival yaptım 3e3 alsam iyidi 1 atayım patlarsa geceye para kalsın dedim. suan 30000 falandı kasa ama o seferde kuponlar gelmezdi şans500 den mi böyle oldu harbi
Burdan yürürsun sen kesin şans döndü mü dönüyorhe uefa bonusu aldım jokerden ordan gelenle casival yaptım 3e3 alsam iyidi 1 atayım patlarsa geceye para kalsın dedim. suan 30000 falandı kasa ama o seferde kuponlar gelmezdi şans
Ne bilim ama aynı teröriste benzioAmedspor lu mu
La benziyo başka terörist başkaNe bilim ama aynı teröriste benzio
sil sil bu mesajıda sil alıntı gözüküyo shellac gelicekSil bunu bende sileyim
Valla silinmiş@KANSIZ sil benim alintiyi
SilinmiyoValla silinmiş
Süresi doldu heraldeSilinmiyo
işinizz bitti shellac gelmek üzereSilinmiyo