- 18,667
- 22,779
- 113
cekim verdım sen bana bi dm atKendime hayrım olmadı sana uğurlu geldiysem ne güzel kanka![]()
cekim verdım sen bana bi dm atKendime hayrım olmadı sana uğurlu geldiysem ne güzel kanka![]()
Ciddi ciddi inanıp herkes forumda galatasaray galibiyete bastı şaka gibi bi dünya para çöp oldu totaldeO kesin
senin yüzünden 2 hesabıma bloke koyuldu bi ara 24 ayrı kişiye para yollamıştım 2 saat içinde mkDağıtımlarımı @Northe yapardı payfixi ve en parası kapanmıştı para dağıtmaktan puahaha
Kim bastı ki. City 4 fark kovalıyo ilk 8 için gs nasıl alacak maçıCiddi ciddi inanıp herkes forumda galatasaray galibiyete bastı şaka gibi bi dünya para çöp oldu totalde
Cidden GS nin alacağına inanan yoktur yaCiddi ciddi inanıp herkes forumda galatasaray galibiyete bastı şaka gibi bi dünya para çöp oldu totalde
4-1-5-1 dedim Galatasaraylı olarak ama duygusallıkCiddi ciddi inanıp herkes forumda galatasaray galibiyete bastı şaka gibi bi dünya para çöp oldu totalde
4 fark yemesek iyiKim bastı ki. City 4 fark kovalıyo ilk 8 için gs nasıl alacak maçı
La yok cidden bi ton kişi bastı bizim konudan bile oynayanlar var düşünCidden GS nin alacağına inanan yoktur ya
Sallamışlardır
City zor ya kardeş deplasmanı çok çok zorAllahtan kimseyle iddiaya girmedik siteyle girdik kaybettik canıma değsin hwgys
Baştan başlasa yine aynı oynardım herhalde kanka hshdsCity zor ya kardeş deplasmanı çok çok zor
Münih Barça yanılttuMünihe bak ya özel oran açılmış bi de şu maça 3.5 üst. 1 gol bile çıkmadı ilk yarı
Agbvcnmuy jojoCity zor ya kardeş deplasmanı çok çok zor
Normal kanka galasaraylısın mantık sıfır ( şaka yaptım hemen saldırma )Baştan başlasa yine aynı oynardım herhalde kanka hshds
Son ümidim o özel orandı o da gelmiyoMünih Barça yanılttu
Yok be anlayışlı insanız fanatikiz yapacak bisi yok hwhssNormal kanka galasaraylısın mantık sıfır ( şaka yaptım hemen saldırma )