- 8,182
- 8,005
- 113
1. Adım
Kod kovala sermaye bul
Bol Şanslar
Kod kovala sermaye bul
Bol Şanslar
Wooon1. Adım
Kod kovala sermaye bul
Bol Şanslar
İyi tezgah puajajWooon
İlbetten 1.000 TL etkinlik bonusu kazanmışım eklediler. Sporda 2k yap Çek
Dün rulet etkinliği açmışlar. Siyah 4 dedimİyi tezgah puajaj
1.adım 250 bin tl bul1. Adım
Kod kovala sermaye bul
Bol Şanslar
1. Adım 130k bul1.adım 250 bin tl bul
2.adım kumarı bırak
Zor gibi
2 gol çıkar izle bakZor gibi
Dün bi tane freebetim vardı evden çıkmadan oynadım iş yerinde sonuclara bakayım dedim gran canaria ikinci çeyrek 3 sayı atıyor. Beşiktaş yine aynı ikinci çeyrek 9 sayı mı ne atıyor harbi komediKumara 1 lira dahi para vermeyecem artık. Koddan falan oynarım max. Ne slotu ne futbolu ne basketi hepsi dümen eğleniyolar bizle. Gram zevk almıyorum hiçbirinden
Kanka valla bak sen çalışıyosun. Maaşına yazık. Bırak burdan 1 kuruş kazandırmazlar bize. 3dk sayı olmuyo 6 hücum boş geçiyo. Futbol desen dk 6da 1 1 oluyo maç öyle bitiyo. Bıktım yemin ederimDün bi tane freebetim vardı evden çıkmadan oynadım iş yerinde sonuclara bakayım dedim gran canaria ikinci çeyrek 3 sayı atıyor. Beşiktaş yine aynı ikinci çeyrek 9 sayı mı ne atıyor harbi komedi
DoğruKumara 1 lira dahi para vermeyecem artık. Koddan falan oynarım max. Ne slotu ne futbolu ne basketi hepsi dümen eğleniyolar bizle. Gram zevk almıyorum hiçbirinden
Diğer maça oynamadım mal gibi 2 gol çıktıZor gibi
Şafak sayiyo o@TommyEgan kardeşim noldu kim kızdırdı
Butan ligi varken myanmer yeri yalar- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Futbolun beşiği. Scoutların gözleri kanayarak izlediği lig. Myanmar ligi
Benim zor gibi dediğim maçlar genelde gelirdiDiğer maça oynamadım mal gibi 2 gol çıktı