Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,517
31,393
113
Cuta da kalıcı ban yemiş galiba. Forum bir mikroptan arındı. Erhan Barrios forumsuz yapamaz. Yazın bir yere bir ay içinde ikisi de dönecek
Kanka cuta 4 gün yedi diye biliyorum keşke sınırsız yeseymiş de 4 gün attılar he erhan hesap kapattırdı diye onuda sınırsıza çevirdiyseler bilemem bence dönmeyebilir bu sefer erhan.

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,269
27,053
113
3 gün bana yedi cuta ismini değiştirdi
Üç dört kişiyi soğutmadan ban yemeyecek belli oldu. Reel hayatta sarhoş milleti çileden çıkaran gördüm de sanalda içip içip milleti delirten , yalan yanlış suçlamalarla çileden çıkaranı görmedim.
Yeni kullanıcı adı ne yanlışlıkla alıntılamayalım

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,269
27,053
113
Kanka cuta 4 gün yedi diye biliyorum keşke sınırsız yeseymiş de 4 gün attılar he erhan hesap kapattırdı diye onuda sınırsıza çevirdiyseler bilemem bence dönmeyebilir bu sefer erhan.
Döner kanka döner. Bu cutanın muhattap olup kavga etmediği insan azdır. Başkan bir daha tekrarlanırsa kalıcı yersin demiştir. 100 kere tekrar aynı şeyleri

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,229
30,232
113
Üç dört kişiyi soğutmadan ban yemeyecek belli oldu. Reel hayatta sarhoş milleti çileden çıkaran gördüm de sanalda içip içip milleti delirten , yalan yanlış suçlamalarla çileden çıkaranı görmedim.
Yeni kullanıcı adı ne yanlışlıkla alıntılamayalım
Kustomuato değişik bişey orjinal hesabı kalıco ban yemişti zaten başka hesapla gelmiş

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,229
30,232
113
Üçü beş yapak diye çiktik yola
Açtik bilgisayarı,doldurduk cola
Biz akillanmayiz gardaş..
Kazanınca vermedikki mola..

Şimdi hasret kaldim çekime
Yanar oldum çaresiz derdime
Bizden bı yol olmaz gardaş
Diyar diyar gitsekte hekime.

Şaiir ruhum yazarmis neyime
Dünya yansada, çokta şeyime.

Garip şaiir dile gelsede
Sözler uçup gitmiş köyüme

Ddddddd
Haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...