- 30,232
- 30,238
- 113
Ben şimdi adımı @erhan2121barrios yapabiliyor muyum o isimle kullanıcı yok ya artıkUyumuştur bu saatte 1 de uyuyorum diyordu
Ben şimdi adımı @erhan2121barrios yapabiliyor muyum o isimle kullanıcı yok ya artıkUyumuştur bu saatte 1 de uyuyorum diyordu
erhan2121 ile barrios aynı kişi miBen şimdi adımı @erhan2121barrios yapabiliyor muyum o isimle kullanıcı yok ya artık
Hayır ben birleştircem işteerhan2121 ile barrios aynı kişi mi
forumdaki cepheleri anlamadım ben bir türlüHayır ben birleştircem işte
Cepheler ne anlamadımforumdaki cepheleri anlamadım ben bir türlü
kim kimle dost kim kiminle kolpa cephesiCepheler ne anlamadım
Herkes birbiri ile düşman sayılır dost düşman ayağına kapatöadı ki hesabını gece sarhoşun birisi geldi küfür etti adama oda sinirlendi kapattıkim kimle dost kim kiminle kolpa cephesi
Günaydıngünaydın
La erhandamı kapattırdı hesabıHayır ben birleştircem işte
Hee akşam sen gittin cuta küfürlü konuştu ban yedi erhan da ona sinirlenmişLa erhandamı kapattırdı hesabı
Eğer buna sinirlenmediyse erhan 100k bulursam kalıcı banlatırım kendimi diyordu inşallah 100k bulmuştur dur ben ona bi yazayımHee akşam sen gittin cuta küfürlü konuştu ban yedi erhan da ona sinirlenmiş
He ben çıkmadan konuşmıştum erhana erhanda yazmış 23.57 de tgörmedim uyumuşum vay beHee akşam sen gittin cuta küfürlü konuştu ban yedi erhan da ona sinirlenmiş
Cuta mı ona küfür etti adresine kadar biliyorum Bu cuta Erhan beni bulsunHee akşam sen gittin cuta küfürlü konuştu ban yedi erhan da ona sinirlenmiş
Erhan demişti 100k vurursam hesabı komple kapattırım diye eğer cuta yüzünden gittiyse üzer eğer 100k vurup hem de cuta bahanesi olduysa daha çok üzer diyip makaranın dibine vurmak vardı şimdi.Bu karakter yoksunu şerefsiz cutanın kaçıncı vukuatı. Defalarca uyarıldı. Ayyaş ayyaş milleti çileden çıkarıp küfürler etti. Sadece uyarıyla yetindi. Erhan az bile yapmış. Ama ikisinin de 1 ay geçmeden geri geleceğini düşünüyorum yapamazlar
Cuta da kalıcı ban yemiş galiba. Forum bir mikroptan arındı. Erhan Barrios forumsuz yapamaz. Yazın bir yere bir ay içinde ikisi de dönecekErhan demişti 100k vurursam hesabı komple kapattırım diye eğer cuta yüzünden gittiyse üzer eğer 100k vurup hem de cuta bahanesi olduysa daha çok üzer diyip makaranın dibine vurmak vardı şimdi.
Gelir siniri geçinceErhan demişti 100k vurursam hesabı komple kapattırım diye eğer cuta yüzünden gittiyse üzer eğer 100k vurup hem de cuta bahanesi olduysa daha çok üzer diyip makaranın dibine vurmak vardı şimdi.
3 gün bana yedi cuta ismini değiştirdiCuta da kalıcı ban yemiş galiba. Forum bir mikroptan arındı. Erhan Barrios forumsuz yapamaz. Yazın bir yere bir ay içinde ikisi de dönecek