- 15,855
- 9,788
- 113
HaydaaaBi dost daha aramızdan süresiz ayrıldı bilginiz olsun beyler erhan herkes kendine iyi baksın diyor kalbini kırdığı varsa helal etsin diyor Ekli dosyayı görüntüle 922608Ekli dosyayı görüntüle 922608
HaydaaaBi dost daha aramızdan süresiz ayrıldı bilginiz olsun beyler erhan herkes kendine iyi baksın diyor kalbini kırdığı varsa helal etsin diyor Ekli dosyayı görüntüle 922608Ekli dosyayı görüntüle 922608
Sana diyom ki fatura yatırcam 6 hesap 400 TL bırakmadı şaka mı bu 10-20 tl verdi sıfırladım hepKodlar 100 odese yolumuzu bulcaz da imkansızı basariyoruz
La ben ne diyom bana kazıyon sanki bana Max ödüyorlar awSana diyom ki fatura yatırcam 6 hesap 400 TL bırakmadı şaka mı bu 10-20 tl verdi sıfırladım hep
Gerildim çözerim dedim 6 hesaba güvenip awkLa ben ne diyom bana kazıyon sanki bana Max ödüyorlar aw
Sana para lazımGerildim çözerim dedim 6 hesaba güvenip awk
Haydaaaa giden gideneBi dost daha aramızdan süresiz ayrıldı bilginiz olsun beyler erhan herkes kendine iyi baksın diyor kalbini kırdığı varsa helal etsin diyor Ekli dosyayı görüntüle 922608Ekli dosyayı görüntüle 922608
Acil kumar için değil yoksa takmam bilyon beniSana para lazım
Yarın hallederiz yav 400 nedirAcil kumar için değil yoksa takmam bilyon beni
6 hesaptan çıkmamasına kudurdum la siteler oynuyo bizle yoksa çözülür illaYarın hallederiz yav 400 nedir
6 hesap derken. Kendi adına mı yoksa başkasının adına mı6 hesaptan çıkmamasına kudurdum la siteler oynuyo bizle yoksa çözülür illa
3 hesap var ben ve kuzenlerde üye arada oynuyolar ben kodları alıyorum araya gitmesin diye6 hesap derken. Kendi adına mı yoksa başkasının adına mı
Maalesef sırada ki kim acabaHaydaaaa giden gidene
Mutlu olucaksan ben giderim tahirimmMaalesef sırada ki kim acaba
Başka kim gitti kiMaalesef sırada ki kim acaba
Resatla erhanBaşka kim gitti ki
Estağfurullah kardeşim varlığın daim olsunMutlu olucaksan ben giderim tahirimm
Eyv senindeEstağfurullah kardeşim varlığın daim olsun