- 30,355
- 11,233
- 113
Evrene birde 777 deBunu mecbur almalıyız 100 odese basket 1k sonra joker hadi
Evrene birde 777 deBunu mecbur almalıyız 100 odese basket 1k sonra joker hadi
Ben hepsini denedim vermedi bunuda vermezse kesinlikle nb olmhsum demektirBen aldım dog house ya 2 kere denedim vermiş gece daha iyisini atar belki diye çok denemiyim dedim vereceği tuttu
Geçmiş bonuslara bakıyo musun belki aldınBen hepsini denedim vermedi bunuda vermezse kesinlikle nb olmhsum demektir
Kod yeri varsa nb olmuyonBen hepsini denedim vermedi bunuda vermezse kesinlikle nb olmhsum demektir
Kanka geç de olsa aktif bonuslarda dusuyo orda da hiç yokGeçmiş bonuslara bakıyo musun belki aldın
Alakası yok ama hesabım nb onda kod bölümü var amaKod yeri varsa nb olmuyon
AsnjalshtpBunu mecbur almalıyız 100 odese basket 1k sonra joker hadi
Çok bildiğini sanıyon ama bisi bildiğin yok harbiNeyse nb değilmişim
Yav kanka nb olduğunda ora gitmiyo biliyorumÇok bildiğini sanıyon ama bisi bildiğin yok harbi
Ağam bizimle eglenirYine iyi kazanmışsın 1 TL 30 KURUŞ ödedi şaka mı lan bu gerizekalı site
Hangi oyunYine iyi kazanmışsın 1 TL 30 KURUŞ ödedi şaka mı lan bu gerizekalı site
Öyle yaptım zaten al sizin olsun dedimÇok vermiş iade et geri
Gates ya valla kudurdumHangi oyun
Ya herkes fakir ya herkes cok zenginledi arkada takiliyorO değil de bugün bı Allah'ın kulu roll filan açmadı Forum genel olarak çökmüş galiba
La bittik komple sabahtandır 3 hesap jojo 3 hesap mat 400 tl acil lazım çıkaramadım düşün ne denediysem olmadıO değil de bugün bı Allah'ın kulu roll filan açmadı Forum genel olarak çökmüş galiba
Kodlar 100 odese yolumuzu bulcaz da imkansızı basariyoruzLa bittik komple sabahtandır 3 hesap jojo 3 hesap mat 400 tl acil lazım çıkaramadım düşün ne denediysem olmadı