- 16,020
- 14,728
- 113
İyi ki chelsea ye gol attıIlk cıktıgında nasıldı o genclerbırlıgınde tutulmuyldu kanatta
İyi ki chelsea ye gol attıIlk cıktıgında nasıldı o genclerbırlıgınde tutulmuyldu kanatta
O kadar seninlen muhabbetimiz oldu hiçmi tanımadın beni ben neden sizin kaybetmenizi isteyim kiErhan sen niye bizim kaybetmemizi ister gibi yorumlar yapıyon sürekli aq
Dusme Ahmedim dusmeO kadar seninlen muhabbetimiz oldu hiçmi tanımadın beni ben neden sizin kaybetmenizi isteyim ki
La olm şaka yaptım ciddiye mi aldın sende tahir gibi ne alıngansınO kadar seninlen muhabbetimiz oldu hiçmi tanımadın beni ben neden sizin kaybetmenizi isteyim ki
Erhan ahmet miymişDusme Ahmedim dusme
Yaw arkadas ben gecen seneden beri çok para kaybettim o yuzden çoğu şeyi ciddiye alıyorum artik psikolojim cidden bozuk daha kendime gelemedim bile dua et 5 sayfa palagraf yazmadım diye puahaLa olm şaka yaptım ciddiye mi aldın sende tahir gibi ne alıngansın
Kimlikde ahmetErhan ahmet miymiş
Ben ciddi konularda alınıyorum yalan yok yaramin olduğu konuları düşününce bile geriliyorum senin gibi totoslar da üstüne konuşunca *ikesi* geliyorLa olm şaka yaptım ciddiye mi aldın sende tahir gibi ne alıngansın
Yaram maram ayıp oluyo??Ben ciddi konularda alınıyorum yalan yok yaramin olduğu konuları düşününce bile geriliyorum senin gibi totoslar da üstüne konuşunca *ikesi* geliyor
La olum kafayimi yediniz neyi kurutuyorsunuzKuruuuu
YARAYaram maram ayıp oluyo??
Gençliğimizi...La olum kafayimi yediniz neyi kurutuyorsunuz
Ayak fetisimi var kokluyonmu napiyon 🤣44 ne lan nasıl kokar o varya
Gençlik ziyan oldu maalsef yaşlandın artikGençliğimizi...
Corap gıy 1 km sıcakta koş corabı cıkar yenı yıkanmıs halıya basAyak fetisimi var kokluyonmu napiyon 🤣
31 oldumGençlik ziyan oldu maalsef yaşlandın artik
Orsomarso 3.5 alt oynamış makinaLa olum kafayimi yediniz neyi kurutuyorsunuz