- 45,716
- 34,500
- 113
Sende haklosnMeto işimiz gücümüz yok adam mı bulalım forumda adam mı var bi bak bakam puahaha
Sende haklosnMeto işimiz gücümüz yok adam mı bulalım forumda adam mı var bi bak bakam puahaha
Ahmetcan banlandı edwars diye biri var onada güven olmaz cemsin olsa ona verilirdiAhmetcsn var işte daha ne arıyon
Sinirleniyorum ah metin karşımda olsa wasil ile metini tek yumrukta bayıltırımBi para kupon konusu geçince forum buraya yığılıyor bildirim mi gidiyor bunlara
@AnthonyEdwards hallet adamın ısını guvenılır drdık senın ıcınBanada çıktı yaww
Harbi ciddimi la ciddiyseSende haklosn
Cıddı adam cıkmıs cekılısteHarbi ciddimi la ciddiyse
Kim bu adam adam mı daha doğrusuCıddı adam cıkmıs cekılıste
35 bana 15 sana benim yat varDur belkı bızde nasıplenırız saglam bırını bulun bıde profıl resmı bulun adama
Meto tam kemerle dövmelik bi adamsınCıddı adam cıkmıs cekılıste
Suan senı anlamıyorumKim bu adam adam mı daha doğrusu
Senı anlamıyorumMeto tam kemerle dövmelik bi adamsın
ahmetcan var diyoruz daha ne birini arıyon aqSenı anlamıyorum
Neyi anlıyon sen kardeşim kaos olsa 2dk da anlarsınSuan senı anlamıyorum
Tamam o artık ahmetcan degılahmetcan var diyoruz daha ne birini arıyon aq
Ahmetcanin yatirim.varsa olur güvenilir ksiide metin sıkıntı iste pauhaahmetcan var diyoruz daha ne birini arıyon aq
@Losers olsa dolandırılmak için can atarsınız, ahmetcan olunca güvenmiyorsunuz ayıp lan sizeTamam o artık ahmetcan degıl
Ya metin gelmiş gene dümen atıyor burda canı sıkılınca böyle yapıyoAhmetcanin yatirim.varsa olur güvenilir ksiide metin sıkıntı iste pauha
Yemek yiyecem simdi birazdan gelirim puahaErhan geldi heralde konuya boşaltın şimdi uzun uzun yazacak