- 15,855
- 9,788
- 113
Sen dedin yaNerden bildin la yeni uyandım gece nöbet var
Sen dedin yaNerden bildin la yeni uyandım gece nöbet var
Ne zaman dedimSen dedin ya
Sabah uzanirkenNe zaman dedim![]()
Bence zaten @Losers yol yapıyor şuan iyi görünüyo bakın geri geldim tripleri sonra sağlam koycak uzicakghfdpolkhdfoplkhdf
Uzanırken şuahajajajajajaj ne yaşıyonuz LA luajajajhaSabah uzanirken
HatırlamıyorumSabah uzanirken
Uyku sersemiydinHatırlamıyorum
Ğıajajajja helal la valla hedfimde sen vardın ama en zeki leri sen çıktın ğuajajaBence zaten @Losers yol yapıyor şuan iyi görünüyo bakın geri geldim tripleri sonra sağlam koycak uzicak
O zaman buraya gelip caz cuz yapan olursa şişle onları kankaBence zaten @Losers yol yapıyor şuan iyi görünüyo bakın geri geldim tripleri sonra sağlam koycak uzicak
Gece vakitte geçmez şimdi kimse birbirine sallamicakO zaman buraya gelip caz cuz yapan olursa şişle onları kanka
Ahmedim etiket atmadıklarındanız biz takip etmiyoruzPsv gol attı daha korner çıkmaz bırakın şamatayı batıyoruz
Sen ne iş yapıyon gece nöbetiGece vakitte geçmez şimdi kimse birbirine sallamicak
Yok la bu uyudumu illa birisi gelir salih hain tokatçı falan der metin karıştırır ortalığıGece vakitte geçmez şimdi kimse birbirine sallamicak
Ya mat kodunu 5 maça bastım o kupon buAhmedim etiket atmadıklarındanız biz takip etmiyoruz
Gülün ismi değişse farklı kokar mı Ahmedim?Ya mat kodunu 5 maça bastım o kupon bu
Canlı destek elemanıyım 12-8Sen ne iş yapıyon gece nöbeti
Kokmaz tabiGülün ismi değişse farklı kokar mı Ahmedim?
Salihin yeni birilerini tokatlaması lazım yeni biri gelcek kaos yaratıcak eskiler destek vericek sonra salih telden canlı yayınla herkesi sokağa davet ederYok la bu uyudumu illa birisi gelir salih hain tokatçı falan der metin karıştırır ortalığı
5 dk 3 corner lazımKokmaz tabi