- 11,349
- 13,417
- 113
Sever o sövmeyiBilmiyom ki sovuyodu en son
Bize neden etiket atmayıp tahire etiket attınÇıkmaz da çıkarsa 6kişi erhan barrios vale maximin tommy ve @tahir1603
O zaman gelmemesi normal değil mi puhaha ayrıca kazanan adama neden kader ortağım diyosun sen hep kaybeden tarafsın puajahYok ya nba den kazanmıştı
Herkese etiktet atarsam " Liste yasak " diye uyarı almaktan korktumBize neden etiket atmayıp tahire etiket attın
AÇIKLA
Başka türlü bi kader ortaklığımız var 🤣O zaman gelmemesi normal değil mi puhaha ayrıca kazanan adama neden kader ortağım diyosun sen hep kaybeden tarafsın puajah
En azından etiketsizde olsa adın var orada kardeş bizim adımızda yok (hiç pişman değilim senin olmaktann senin olmaktan)Bize neden etiket atmayıp tahire etiket attın
AÇIKLA
Sizden önce biz vardık herhalde kardeşimBize neden etiket atmayıp tahire etiket attın
AÇIKLA
İKNA OLDUM TŞKHerkese etiktet atarsam " Liste yasak " diye uyarı almaktan korktum
Listenin en başına erhanı yazmış ciddiye almadım puhagaSizden önce biz vardık herhalde kardeşim
Kadim dostum kader ortağım @TommyEgan nerdesin
Nerden bildin la yeni uyandım gece nöbet varUyuyodur sabah çok kaubetti
Dizinin 2. Bölümü sarmadı ki erhan hemen barış imzalamış10/10 etkinlik @Metings1905 @TommyEgan ben çok eğleniyoruz hdfh
ghfdpolkhdfoplkhdfDizinin 2. Bölümü sarmadı ki erhan hemen barış imzalamış