- 15,855
- 9,788
- 113
Allah'ın belası konudan banim.bugun kalktı şimdi 4 gün daha yedim
Ben alisigimSenin yüzünden iyilik akımı da yasaklandik aw
al şu 100$ sil göz yaşını dost, sildikten sonra geri verBen alisigim
Ulan puahahhahaal şu 100$ sil göz yaşını dost, sildikten sonra geri ver
Dost 100 dolar a göz yaşı akmıyor biraz artirman lazımal şu 100$ sil göz yaşını dost, sildikten sonra geri ver
@Losers bu daha önce dolandırılmamış galiba 100$ beğenmiyoDost 100 dolar a göz yaşı akmıyor biraz artirman lazım
İlgilenelim hemen puahaha@Losers bu daha önce dolandırılmamış galiba 100$ beğenmiyo
ne zaman uyursun ya toplaşıp çarmıha gericez seni sabah 5 lere kadar lfdhçdflhkdfklhdfİlgilenelim hemen puahaha
Uyuyodur sabah çok kaubettiKadim dostum kader ortağım @TommyEgan nerdesin
Bu olay çok iyi lane zaman uyursun ya toplaşıp çarmıha gericez seni sabah 5 lere kadar lfdhçdflhkdfklhdf
Yarın pazar kardeşim ğu ahaha bugün zor uyurumne zaman uyursun ya toplaşıp çarmıha gericez seni sabah 5 lere kadar lfdhçdflhkdfklhdf
PUAHAJAAJAJBu olay çok iyi la
Ne kaybetti gece kazandı sabah neye oynadı da kaybettiUyuyodur sabah çok kaubetti
Diğer konularda adamlar uyumanı bekliyor haber bekliyorlar benden awk 2 saat sonra uyuyomus gibi yap yalandan gfdsplkhglşfdsYarın pazar kardeşim ğu ahaha bugün zor uyurum
Sabah 20 maçlık kupon yapmışto geldi demek ki puajahKadim dostum kader ortağım @TommyEgan nerdesin
Bilmiyom ki sovuyodu en sonNe kaybetti gece kazandı sabah neye oynadı da kaybetti
Yok ya nba den kazanmıştıSabah 20 maçlık kupon yapmışto geldi demek ki puajah
Lan ğuahahaha ağlıcam gülmektenDiğer konularda adamlar uyumanı bekliyor haber bekliyorlar benden awk 2 saat sonra uyuyomus gibi yap yalandan gfdsplkhglşfds