- 15,855
- 9,788
- 113
Hee siz istemiyomusunuzLa sen atacan başkana. Başkandan para mı istedin
Hee siz istemiyomusunuzLa sen atacan başkana. Başkandan para mı istedin
Krdsm siz istemiyonuz mu beni daha hiç boş cevirmediBaşkandan da mi istiyon para harbi pesssssss
Bana attı 2k geçenHee siz istemiyomusunuz
Ben ayda 2 3 kere aliyom saolsunBana attı 2k geçen
Yooo evde ekmek yok diyip mi istiyon neyin karşılığında istiyon anlamadımKrdsm siz istemiyonuz mu beni daha hiç boş cevirmedi
10k mesaj üstüne aktiflik Ödülü veriyor ya bazen başkan ondan bahsediyorBana attı 2k geçen
Yooo evde ekmek yok diyip mi istiyon neyin karşılığında istiyon anlamadım
Böyle istiyor10k mesaj üstüne aktiflik Ödülü veriyor ya bazen başkan ondan bahsediyor
YooBöyle istiyor
Benim de 10k üstü. Tepkime puanı da geçti 10k yı. İstesem sidigit der mi10k mesaj üstüne aktiflik Ödülü veriyor ya bazen başkan ondan bahsediyor
Bilemiyorum şans işi ama herkese vermıyorBenim de 10k üstü. Tepkime puanı da geçti 10k yı. İstesem sidigit der mi
Dogrula şaka yaptım beylerHerkeese vermıyor onu kansız herkesi yönlendirme ban yedircen millete puhahaha
Helal olsun bedavaci kardeş @KANSIZBöyle istiyor
Bana 250 ateslediBenim de 10k üstü. Tepkime puanı da geçti 10k yı. İstesem sidigit der mi
Biraz daha artsın da öyle yoklarızBilemiyorum şans işi ama herkese vermıyor
Şuan bulabildigim tüm çözüm yollarını kullanıyom 500 trx at bankobet alcamHelal olsun bedavaci kardeş @KANSIZ
Senin yüzünden iyilik akımı da yasaklandik awŞuan bulabildigim tüm çözüm yollarını kullanıyom 500 trx at bankobet alcam