- 23,778
- 14,506
- 113
Ödememiş zaten adam sen beğenmemişsin bileNerede lütfen söyleyin
Ödememiş zaten adam sen beğenmemişsin bileNerede lütfen söyleyin
Ahmet adamdır edward haindirÇıkmaz da çıkarsa 6kişi erhan barrios vale maximin tommy ve @tahir1603
Seni de eklerim ama ödül düşer. 9 kişi 1k yaparız 🤣Ahmet adamdır edward haindir
Abuzer joe ve 1 kişi daha ekleriz 1er atarız da çıkmayacak zaten aqÇıkmaz da çıkarsa 6kişi erhan barrios vale maximin tommy ve @tahir1603
Kardeşim hani 50k nın 1kı senindi gerisi bizimdi geçen bizde para ortaya koyulur pardon akrep ortaya koyulur ihtiyacı olan ihtiyaco kadarını alır demiştinSeni de eklerim ama ödül düşer. 9 kişi 1k yaparız 🤣
Şuna bak cıkmıcal şey de liste yaptı bide. OuahaAbuzer joe ve 1 kişi daha ekleriz 1er atarız da çıkmayacak zaten aq
Israr ettiniz verdik kardeşim 🤣Şuna bak cıkmıcal şey de liste yaptı bide. Ouaha
Kimse görmeden aldık tşkler casper paramız olduIsrar ettiniz verdik kardeşim 🤣
Yok la bekledim kaç saat baktım kod mod atmıyo siteler vurdum kafayı uyudum@Northe parayı bulmuş gibi sesi çıkmıyor hiç.
Sen nasıl professional bettorsun kankaYok la bekledim kaç saat baktım kod mod atmıyo siteler vurdum kafayı uyudum
Salih sus zaten @Metings1905 bu olanlar karşısında şaşkın. Söz gümüş ise @Metings1905 altındır. diyor kendi kendineSen nasıl professional bettorsun kanka
Adımla seslendi nasıl ağırıma gittiSalih sus zaten @Metings1905 bu olanlar karşısında şaşkın. Söz gümüş ise @Metings1905 altındır. diyor kendi kendine
Şu konunun adını değiştirt konuya girmicem artık hayatımızı kararttık kötü enerjiyi üzerimize çeke çekeAdımla seslendi nasıl ağırıma gitti
Çıkmaz zaten reklam olsun böyle daha iyi knk hagddsÇıkmaz da çıkarsa 6kişi erhan barrios vale maximin tommy ve @tahir1603
Kaybeden konuya sövüyor puhahaha LA geçen senede de bu konu vardık aynı kişiler herkes maxwin aldıŞu konunun adını değiştirt konuya girmicem artık hayatımızı kararttık kötü enerjiyi üzerimize çeke çeke
Kabede hacılara huu der AllahÇıkmaz da çıkarsa 6kişi erhan barrios vale maximin tommy ve @tahir1603
Suvatım yok artık bitirim bi arkadaştı be özlendiKaybeden konuya sövüyor puhahaha LA geçen senede de bu konu vardık aynı kişiler herkes maxwin aldı
@butragueno saygı ve özlemleSuvatım yok artık bitirim bi arkadaştı be özlendi