- 4,701
- 2,227
- 113
Oyuncu istatistiklerini betco kabul ediyormu ana paraHipotek karşılığı mac verilir dost pauah var var olmaz olurmu
Oyuncu istatistiklerini betco kabul ediyormu ana paraHipotek karşılığı mac verilir dost pauah var var olmaz olurmu
Evet ben sürekli oynarim ikasbet betbox tarzi siteler iyiOyuncu istatistiklerini betco kabul ediyormu ana para
Betboxa yaptıralım o zamanEvet ben sürekli oynarim ikasbet betbox tarzi siteler iyi
Zlatanı koy profileBeni kaybettin bb
Daha erken dost bi kaç saat bekle ole eksik gedik varmi bakayım kimler oynuyor kimler oynamiyor bi bakayımBetboxa yaptıralım o zaman
Mesajını bekliyorumDaha erken dost bi kaç saat bekle ole eksik gedik varmi bakayım kimler oynuyor kimler oynamiyor bi bakayım
Elleme gelmesin.Zlatanı koy profile
Tmdir etiket atarim sana dostMesajını bekliyorum
Tşkler kardaşTmdir etiket atarim sana dost
Ahmet uyuyor kesin birazdan günaydın mesajı gelir puaah
İkisi birden gece ortak nba oynayıp haram kazandıklarını Ankara'nın pavyonlarinda helale çevirmeye de gitmiş olabilirlerAhmet uyuyor kesin birazdan günaydın mesajı gelir puaah
Kardeş ne yapayım gece gündüz burda carlayayim mi ? Yazdım yazacağımı ne yaparsam tatmin olursun tam olarak
Ahmetin dhaa kazanc sağladığıni bu gözler gormedi maalef pyahaİkisi birden gece ortak nba oynayıp haram kazandıklarını Ankara'nın pavyonlarinda helale çevirmeye de gitmiş olabilirler
Hepimizi deli ettin en çokta beni normalde zeka fışkırıyor bende puahaBir tane akıllı yok bu konuda (ben hariç)
Noldu yanlış mı cevapladın nedir kiralık ben ne alaka 😀Kardeş ne yapayım gece gündüz burda carlayayim mi ? Yazdım yazacağımı ne yaparsam tatmin olursun tam olarak
Daha da uzun uzun yazman lazım benim. Gibi puahaKardeş ne yapayım gece gündüz burda carlayayim mi ? Yazdım yazacağımı ne yaparsam tatmin olursun tam olarak