- 9,364
- 4,658
- 113
Kime idam verildi şimdi @Northe .
Ekli dosyalar
-
32.8 KB Görüntüleme: 4
bilmiyorum kanka basın açıklaması geliyor 1-2 saatte bir birindenKime idam verildi şimdi @Northe .
Lan şaka yapıylrum küsmedim sana falan lauajajİnsan işine geldiği gibi anlarmış iyiyi görmez kötüyü ayıklar yada seni öyle besleyip doldurmuşlardır sıkıntı yok
Olay ne dost hiç haberimiz yok yeni uyandikOlay çıkaran konudan süresiz Banlanacak beyler haberiniz olsun başkanka ile bizzat konuştum böyle sorunlar istemiyormuş kavga gürültü vsvs
@sseyhan hep olay çıkarıyosun dikkat etOlay çıkaran konudan süresiz Banlanacak beyler haberiniz olsun başkanka ile bizzat konuştum böyle sorunlar istemiyormuş kavga gürültü vsvs
Arada birbiri ile kavga edenler oluyor ya onlar genel olarak dedim la puahahahah olay yok şuanOlay ne dost hiç haberimiz yok yeni uyandik
Dün küfürleşenlerde oldu tımarhane gibiydiOlay çıkaran konudan süresiz Banlanacak beyler haberiniz olsun başkanka ile bizzat konuştum böyle sorunlar istemiyormuş kavga gürültü vsvs
O zaman dağıtım yap puajajArtık Yeni atanız benim
Kiralayıp bi kamyon parayı cukkalarken oturdukları yerden mağdur olmuyolardıBu hesap kiralamadan dolayı binlerce mağdur var
Aynen o şekil olursa diyorum işteDün küfürleşenlerde oldu tımarhane gibiydi
Herşeyin bir diyeti varKiralayıp bi kamyon parayı cukkalarken oturdukları yerden mağdur olmuyolardı
Aşkın da var diyetiHerşeyin bir diyeti var
AnlamadimAşkın da var diyeti
En büyük diyet aşka olan güven AŞK AŞKAnlamadim
Efendim kankaTanıdık dolandırıcı arıyorum
AnladımEn büyük diyet aşka olan güven AŞK AŞK