- 16,172
- 14,872
- 113
100 liradan bisi olmaz aga ihtoyaci olmasa yazmaz herhalde
100 liradan bisi olmaz aga ihtoyaci olmasa yazmaz herhalde
Burdan at IBAN bişey olmazYazacakmisin özele kardesim
La 100 lira istiyor düşse ne olacak 🤣
Sen biliyon ne diyim dost100 liradan bisi olmaz aga ihtoyaci olmasa yazmaz herhalde
Bu gün yüz lira yarın 500 olacak sonra ki gün 1000₺ demedi deme. Ha birde 20 kişiden çözse 100₺ değil 250₺ atsalar 5 k para yaparLa 100 lira istiyor düşse ne olacak 🤣
Niye berduş 80 lira istiyor ama forumdan günlük 2k yevmiye alıyor herkesten 80 alıp alıpLa 100 lira istiyor düşse ne olacak 🤣
5k iyi para tam 1000 bet 5 spin amusnet denemelık paraBu gün yüz lira yarın 500 olacak sonra ki gün 1000₺ demedi deme. Ha birde 20 kişiden çözse 100₺ değil 250₺ atsalar 5 k para yapar
Hah işte buda aynı 🤣🤣🤣 anladın sonundaNiye berduş 80 lira istiyor ama forumdan günlük 2k yevmiye alıyor herkesten 80 alıp alıp
Krdsm ne ara bu kadar vicdansız oldun senBu gün yüz lira yarın 500 olacak sonra ki gün 1000₺ demedi deme. Ha birde 20 kişiden çözse 100₺ değil 250₺ atsalar 5 k para yapar
Yarin ödüllü soru gelir ama puahaKrdsm ne ara bu kadar vicdansız oldun sen
Kardeşim teşekkürler sen aklımdasın burdakilerde takip etsinler . Seni göreceğim . Hala özelden yazmadın kardeşim ben yazamıyorum100 liradan bisi olmaz aga ihtoyaci olmasa yazmaz herhalde
Ne diyim dayı ya Allah düşürmesin böyle ucuz seytanlıklaraBu gün yüz lira yarın 500 olacak sonra ki gün 1000₺ demedi deme. Ha birde 20 kişiden çözse 100₺ değil 250₺ atsalar 5 k para yapar
Bende yazamıyorum buraya at iban isim soyisim silersinKardeşim teşekkürler sen aklımdasın burdakilerde takip etsinler . Seni göreceğim . Hala özelden yazmadın kardeşim ben yazamıyorum
Kanka sana yazılmıyor başkan senin olayı çözdü galibaKardeşim teşekkürler sen aklımdasın burdakilerde takip etsinler . Seni göreceğim . Hala özelden yazmadın kardeşim ben yazamıyorum
Adama yatır çek diye 1000₺ atıp bana engel attığının ertesi günü , foruma girip haylan06 paramı aldı vermedi dedikleri günden beri böyleyim adama hem para veriyorum beni engelliyor hemde foruma geliyor haylana para verdim elimde dekont var bana geri vermedi diye beni etiketliyor 🤣🤣🤣Krdsm ne ara bu kadar vicdansız oldun sen
La bu ne olucak iade oldu freebetBu ne olucak tutarsa iade oldu berabere bitti ilk yarı Ekli dosyayı görüntüle 920835
Kardeşim senden dolandırıcı olmaz5k si olan banada atabilir