- 36,377
- 28,482
- 113
Benim favorim deadlong ya kime para attıysa konusuna girip parasını geri istiyor aq 🤣
Senin rollerde ki herkes fakir ve sen para attığın için yaliyorlar seni haberin olsuncalmaz bu arkadaş benım rollerde vardı goruyordum bazen
Tunca54 değilmi ?Yok aman ben almim
Kesinlikle katilmiyorumSenin rollerde ki herkes fakir ve sen para attığın için yaliyorlar seni haberin olsun
Aslında toplu bir kıyım i hak ettik bu gece puabaShell bu saatlerde uyanık oluyo biliyon mu onu tecrube ettim
puahahahshs sübyan ne alaka it senın de bılıyoruz ne skım oldugunu senı kaale alan mı var yalayıcıSk
Sikik ne işim olur senle daha subyensin
Forum da roll acicak kupon paylasicak adam kalmaz bu riski almazlar benceAslında toplu bir kıyım i hak ettik bu gece puaba
fakir olmaları daha iyi degil mi en azından bi corba iciyolardırSenin rollerde ki herkes fakir ve sen para attığın için yaliyorlar seni haberin olsun
OK bypuahahahshs sübyan ne alaka it senın de bılıyoruz ne skım oldugunu senı kaale alan mı var yalayıcı
Sen kimsin bilader
Reşat onun adıyla rol açtığı gün rasatin konuya girdim yandın sen dedim yakında ne demek istediğimi anlarsın diyeBenim favorim deadlong ya kime para attıysa konusuna girip parasını geri istiyor aq 🤣
Bosver kanka yapıştır iki bira daha2 dakika muhabbet edelim diyoruz illa bibyavsak çıkıyor
Senle uğraşacağım.hadı sıktır gıt gozume gozukme
Harbi merak ettim la kimsin kekeSenle uğraşacağım.
Ben o hatayı bu forumda birinde yaptım her Allah’ın günü geri istedi dedim tövbe aq bir daha dedim uzak dur bendenReşat onun adıyla rol açtığı gün rasatin konuya girdim yandın sen dedim yakında ne demek istediğimi anlarsın diye