- 15,855
- 9,788
- 113
Off şuan yatağımda bı tane 22 lik çıtır olsa fena mı olurdu koyun koyuna uyurduk
Bizim toplu oldu yani tek 2 kişi arasında olan olaylar değilBende dolandırıldım burda ama yazmaya korkuyorum adminlere şikayet ediyo
götte don cepte 50 kuruş yok 22lik cıtır pesınde yavsakOff şuan yatağımda bı tane 22 lik çıtır olsa fena mı olurdu koyun koyuna uyurduk
Makine uğraşma benle😁cuta mı tokatladı senıde seni sikerim😁
Eski olay dostHayro ne alaka a ona nasıl ulaşmış ulan casper gibi takılıyor hayro puahah
noldu oglum kaşar süper kupa macında arkamdan konusmussun cok delıkanlıysan dm atsaydınMakine uğraşma benle😁
150tl m var ?götte don cepte 50 kuruş yok 22lik cıtır pesınde yavsak
He okudum la gördüm zank zunk yapıyormuş o zaman zınkçıymış oauhahaEski olay dost
Biliyorum gecen sene anlatmistin zaten eskiden sende uzun uzun yazardin içini dökerdin puahAga zamanında çok büyük bi ayıp ettim o topa girmemem gerekiyor mental ve aile saadetimiz için büyük bi meblağ altın almıştım gizli hala utanirim bundan
Salih geri döner ayıp olur diye dm geçmişimi yazmak istemiyorum onun dışında 1 kişi açım ölüyorum dedi attım oda vermedi zatenBizim toplu oldu yani tek 2 kişi arasında olan olaylar değil
Arkandan konusmadim ki etiketleyip noldu lan yarraaam demiştimnoldu oglum kaşar süper kupa macında arkamdan konusmussun cok delıkanlıysan dm atsaydın
Sende karı gibi şikayet ettin galiba ban yemistimArkandan konusmadim ki etiketleyip noldu lan yarraaam demiştim
Yok aman ben almimetıekt at ben tanirim
O zamanlar bagimliliklarim vardi anlatmazsam ölücem sanıyordum simdi tertemizim öyle dertlerim yokBiliyorum gecen sene anlatmistin zaten eskiden sende uzun uzun yazardin içini dökerdin puah
@Tunca54etıekt at ben tanirim
Sadece uyumak bizimle değilsin maalesef puahaOff şuan yatağımda bı tane 22 lik çıtır olsa fena mı olurdu koyun koyuna uyurduk
calmaz bu arkadaş benım rollerde vardı goruyordum bazen
Shell bu saatlerde uyanık oluyo biliyon mu onu tecrube ettimSadece uyumak bizimle değilsin maalesef puaha
Sksıktır yavsak ben neden goremedım etıketı bır daha hakkımda bir yorumunu gorursem harbı o kafanı kırarım kaşınıyorsan ben kaşımayayım seni