- 40,292
- 42,862
- 113
Abicim porter 4 üçlük bahsi varken osimheni alan kafama tüküreyim puabaEe tamam atl madrid iyi kapanıyor kanatlar şut denedi
Abicim porter 4 üçlük bahsi varken osimheni alan kafama tüküreyim puabaEe tamam atl madrid iyi kapanıyor kanatlar şut denedi
@Erhan2121Öğlen benden de borç istemiş sorun ne anlamadım tam
Hepimize oldu dost bu konuda yara almayan adam çok az diyebilirim sadece resat millete mahcup oldu iste Salih yüzündenOlan barriosa oldu. Dolandırıcılık Zincirinde ihale kaldı
Şuan yok palio vardi alkollü araç kullanmaktan yakalandım mahkeme hapis cezası verdi 3 gün yattım onun için sattım hemen yıllardır da içki kullanmam10 numara 5 yıldız araba var mıydı sende
Yok la çalışıyorumHayırdır kafalar kıyak gibi sanki bu gece puaha
atsaydın keşke 2 misli olarak iade edecekmiş önümüzdeki hafta bedava para fırsatını kaçırdınÖğlen benden de borç istemiş sorun ne anlamadım tam
Salih miÖğlen benden de borç istemiş sorun ne anlamadım tam
Sen kimsin la ilk kez gorüyorumÖğlen benden de borç istemiş sorun ne anlamadım tam
EvetSalih mi
CutaSen kimsin la ilk kez gorüyorum
+350 çok onu duz 300 yap 50 yi anneden arakla pauahBorcum sıfır birikimim anne bank ta +350k zulada 6 karton sigara hesapta 500tl 6 okka da büllüğüm var bütün servetim bu
Fortune da 18k vuran cuta mı
Ne alaka ben sana 0/0 gir gs maçına dedim dinlemedin 🤦🏻♂️Abicim porter 4 üçlük bahsi varken osimheni alan kafama tüküreyim puaba
Bi an hayro sandım aq
Kolay gelsin o zamanYok la çalışıyorum
Alexandra Dumas kardes nasılsın ezel i senden araklamislar doğru mudur
Verdin mi peki
altına bi araç çek milyonlara gerek yok hasımın dedigi gibi barlar sokağı vardır sizin orda da takıl yeni kızlar yeni hayat tavsiyem forumu bırak bir an önce bende yakında bırakıcam kumarın kımseye faydası yok al ver al ver hergün aynıŞuan yok palio vardi alkollü araç kullanmaktan yakalandım mahkeme hapis cezası verdi 3 gün yattım onun için sattım hemen yıllardır da içki kullanmam
Erhanım adam öğlen benden de borç istemiş demiş yani yeni görmüş puahahaVerdin mi peki