- 41,983
- 42,756
- 113
kupon parası cıksın dedın cıktı ıste daha ıstıyorsun335 ödedi onu da son spinde. 14 spin boş geçti. Şerefsiz bu oyun ya
kupon parası cıksın dedın cıktı ıste daha ıstıyorsun335 ödedi onu da son spinde. 14 spin boş geçti. Şerefsiz bu oyun ya
Hangi oyunBonusa girdi. Geçen de girip 23 ödemişti. Bakalım şimdi nolacak
Ben ne dedim max 310 dedik puahahah ya jojo budur kardeşim ahmet olsa bilirdi335 ödedi onu da son spinde. 14 spin boş geçti. Şerefsiz bu oyun ya
Nankör dost bu edwars 30tl verip yollasa iyiydi buna ahmetcan gibi şükür etmesini bilmiyor bukupon parası cıksın dedın cıktı ıste daha ıstıyorsun
Nba bülteni güzel. Bi analiz çakayım ben birazdankupon parası cıksın dedın cıktı ıste daha ıstıyorsun
Gates düzHangi oyun
Ulan en nesri juventusa gitmişGates düz
Ben beğeniyordum. Yolu açık olsun ama opsiyon şampiyonlukta devreye girecek sanırımUlan en nesri juventusa gitmiş
Jojo kod attı ilk harfi ne bunnmemphiste morant yokmuş
başkada önemli eksik gorunmuyor bu gecekı maclarda
Takımdan çok koptuydu dursada bi boka yaramazdı simanski gibi gitmesi iyi oldu ama iyi forvet almaları lazımBen beğeniyordum. Yolu açık olsun ama opsiyon şampiyonlukta devreye girecek sanırım
manuel kod mu yazılır kardeşim adamlar sayfa yapmıs tıklıyorsun kopyalıyor direkJojo kod attı ilk harfi ne bunn
Muriqi diyolar. Bence almamalıyızTakımdan çok koptuydu dursada bi boka yaramazdı simanski gibi gitmesi iyi oldu ama iyi forvet almaları lazım
Resmin içinde nasıl kopyalalım kardeşim 🤣manuel kod mu yazılır kardeşim adamlar sayfa yapmıs tıklıyorsun kopyalıyor direk
bakmadım bılmıyorum gunluk bi tane alıp kacıyorum ben
adamlar senın ıcın yazıyor sadece kopyalıyorsun onu dıyorum saniyesindeResmin içinde nasıl kopyalalım kardeşim 🤣
Bence o iş yapar da insallah su beto yu falan almazlar aqMuriqi diyolar. Bence almamalıyız
Vedat mallorca tarihinin en golcüsü olacak bi kaç golü kaldı. Rekoru kırmak ister. Bize 1 değil 2 adam lazım. Forvet kalmadı takımdaBence o iş yapar da insallah su beto yu falan almazlar aq