Seni bu yüzden seviyorum 🤣Yıl olmuş 2026 hala metini adam yerine koyup kaale alanlar var inanılır gibi değil
baybarsım hoşgeldinNe oldu gaddarim kimdir o
Herkes kendine yakışanı yaparmış demek kanka saglık olsun metonun dünyada eşi benzeri yok ben onu çogu zaman çözemiyorum 🤣🤣Cemsin 1 bu 2
matbet kodu katlıyorum sonra sana joker ısmarlıyorum izleEğlenicem tabi cebimde kuruş yok 20 gündür yüzüm gülmüyor şurada metin'e 20 kişi sarmış 2 dk yüzümüz gülmesin mi şurada sen de çok görüyon
Hosbulduk Recaizade Mahmut Ekrem hocabaybarsım hoşgeldin
Öldür onuğğmatbet kodu katlıyorum sonra sana joker ısmarlıyorum izle
Para alışverişi yasak ya kanka o bağlamdaArgo kelime yok ne yapsın baskan toplu banmi atsin puaha
Kanka çözmen ıcın karşında biri olması lazım o saydam bir maddeHerkes kendine yakışanı yaparmış demek kanka saglık olsun metonun dünyada eşi benzeri yok ben onu çogu zaman çözemiyorum 🤣🤣
Burdan yapilmamiski özelden aranmış wp konuşmalar filan arka plan daha büyük demi @Metings1905Para alışverişi yasak ya kanka o bağlamda
1 yıl önce bunu fark ettim o gün bugündür metoyla ciddi muhabbete girmem ne desem içinden geçiyor dağlardan serinKanka çözmen ıcın karşında biri olması lazım o saydam bir madde
bu kım la yeni mi cikti@Losers aktifsin la yazsana bu iftiralara kayıtsız mi kalcaksin
PaushhajajhzKanka çözmen ıcın karşında biri olması lazım o saydam bir madde
Valla varya 10 numara adamsın bazen öyle bir konuşuyosunki morali bozuk insanlar bile neşeleniyor sen çok yaşayasınKanka çözmen ıcın karşında biri olması lazım o saydam bir madde
Ona para verme batırıyormatbet kodu katlıyorum sonra sana joker ısmarlıyorum izle
Ozelden yasak değil iste bizde bazen çok zorda olduğumuz zaman yazıyoruz sevdiğimiz kişilere de ama toplu borc isine daha girişmedik puahaPara alışverişi yasak ya kanka o bağlamda
Cemsini dolandırmış çocuk bana özelden ne konuşmalar attı ulan ya harbiden kime güvenecez ban yemiş herhalde garibim cemsinimUlan ahmet diye biri vardı burda o da aldı mı sizden borç benden istedi vermedim ödemez diye
Allahtan sana borç vermemişler yoksa adın çıkmıştı şimdiye hahxhxzzBurdan yapilmamiski özelden aranmış wp konuşmalar filan arka plan daha büyük demi @Metings1905