- 6,454
- 4,186
- 113
Metoyu stres topu gibi düsüncenYıl olmuş 2026 hala metini adam yerine koyup kaale alanlar var inanılır gibi değil
Metoyu stres topu gibi düsüncenYıl olmuş 2026 hala metini adam yerine koyup kaale alanlar var inanılır gibi değil
8de bana ödese 16Benim güce bak 8 lira bundan güç mü olur. Sonraki kodu da almaya çalışacam
amsksdgfkfasfdhfdgfa shdfjhgfasdfYıl olmuş 2026 hala metini adam yerine koyup kaale alanlar var inanılır gibi değil
İstediğinde ulaşabiliyor demek ki hatta her yolu deniyorBana onenlı bır konu var dedı gaddara ulasmam lazım dedı
Argo kelime yok ne yapsın baskan toplu banmi atsin puahaUstad çekirdek yiyerek izliyorsun olayları sanırım
Şikayet eder şimdi giderMetoyu stres topu gibi düsüncen
Ben senin gibi uzun yazmam ama haberin olsun 😄Yazacağın zaman benide etiketle
Yazdım tek tık göktası dustu yada baska bsey olmalıİstediğinde ulaşabiliyor demek ki hatta her yolu deniyor
Meto ban çiki ban banArgo kelime yok ne yapsın baskan toplu banmi atsin puaha
Onuda mı yapıyor 🤣🤣Şikayet eder şimdi gider
sen benden daha çok eğleniyosun gibiBeyler bi sakin baya baya ülkece bölünmeye gidiyoruz Salih'ciler ve Karşıtları forumda duyan konuya gelip yanlı ya da karşıt bi anısını anlatıyor![]()
Ne oldu gaddarim kimdir oİstediğinde ulaşabiliyor demek ki hatta her yolu deniyor
Valla sizin sorununuz ben para felan dahi istemiyorum adam benden de borc istedi ben öylesine atarim sana dedim beni rahatsiz eden konu çok kişiden aynı şekilde para alıp vermemesi dost sen de verdin borc niyetine gerisi sana kalmışBen senin gibi uzun yazmam ama haberin olsun 😄
Cemsin 1 bu 2Onuda mı yapıyor 🤣🤣
HwhdhdgsgsgxgssCemsin 1 bu 2
Eğlenicem tabi cebimde kuruş yok 20 gündür yüzüm gülmüyor şurada metin'e 20 kişi sarmış 2 dk yüzümüz gülmesin mi şurada sen de çok görüyonsen benden daha çok eğleniyosun gibi