- 1,577
- 1,758
- 113
Bu akşamki kupon hazır mı@snnemre zengin olmak istiyo musun
Bu akşamki kupon hazır mı@snnemre zengin olmak istiyo musun
Ben bunu aylar önce biliyorken bile o kadar naif adamım ki bunu ona ne söyledim ne ima ettim ne birine söyledim. Üstüne yine her şekilde destek olmaya devam ettim. Yazık diyecek bişey yokYazayım silecem bu adama kimse borç vermemişken ben borç vverdim mart nisan gibi kendisinin bana 1 kuruş ne ödülü ne rolü geçmiştir sırf konuda sapsapın bundan alacağı var her konuda bunu belirterek bunu eziyor diye yardımcı olmak için verdim ödül atacaktım dedi ödül istemiyorum bana şu kadar borç ver bir ipmeden kurtulayım dedi ikiletmeden verdim ama kendsini 2 ay boyuncs konuda gelene geçene zank zunk yaparken benden aldığı borçu aklına bile getirmedi üstüne kuponlar gelirse çekilişler actı velhasıl ısrarlı yazmalarım sonucu ogün bugün diyerek 3 ay içinde aldım konuda bilen bilir bunu @Barrios 😉
Yazsam kimse inanmazdı yaşadınız sizde tecrübe ettiniz 😅
Diğer 2 kişinin içinde miyimBu adam evrim geçirdi sanki bu adam gecen seneki adam degildi sanki eski Salih gitti yerine sapsap geldi aklım dahi almıyor ben bu adama bir sene boyunca atam atam dedim hani bu forumda güveneceğim 2 3 adamdan biriydi valla demek bizler çok safız adami çözemedik
Matbet 166 tl ödediHerkes fena dökülüyor umarım çarptığımız kimse yoktur bizde ifşalanmayalım
Çok dostuysan milletin zararını karşıla boş taşkala yapıyorsun valla benim çok sevdiğim bir dostumun arkasından ortamda birisi muhabbet edecek , değeri varsa haklı haksız yargılamam herkese gerekeni yaparım sende çok dostsan barriostan başla ödemeye bu işler rollingte bol şanslar demeye kazanç videolarında keşke benim olsa demeye benzemez 🤣Konuya bıdaha gelmem dıyenler goruyorum allah akıl fıkır versın gunah almayın hepınız utanacaksınız
Daha bakmadım kadrolar netleşsimBu akşamki kupon hazır mı
Sinek vızlama lutfenÇok dostuysan milletin zararını karşıla boş taşkala yapıyorsun valla benim çok sevdiğim bir dostumun arkasından ortamda birisi muhabbet edecek , değeri varsa haklı haksız yargılamam herkese gerekeni yaparım sende çok dostsan barriostan başla ödemeye bu işler rollingte bol şanslar demeye kazanç videolarında keşke benim olsa demeye benzemez 🤣
Sana yazdığı gibi @Barrios yazmamış sorın bu zaten adamın derdi oBeyler adam foruma gıremıyor sızın yaptıgınız yakısmıyor sıze lutfen kendınıze geldın sirkelenın atam atam dersınız 2 gun sonra bak dalga gecerım ozaman sızle
Sen neden içini dökmuyorsun ne zmana konuşacaksın diye bekliyorum puahaDiğer 2 kişinin içinde miyim
Ha bide gerçekleri yüzüne vuran insanları hiç sevmiyorsun heryerden ofsaytsın.🤣Sinek vızlama lutfen
olm az çakkal değilsin iyi siyaset yapıyon gfdşlkgfdlk@Losers yanlız degıldır atamda atam
Meto konuşma 1 k sallasana@Losers yanlız degıldır atamda atam
Ulan adam bana 3 saat sonra misliyle atsa ne farkedecek ben mağdur olduktan sonra. Neyin günahını alacağım. Bana iban at 1 saate atacağım ama ulaşamayabilirsin bana bilgin olsun diye yazan adam düşünmez mi bu adam magdur olacak atmazsam en azından bilgi vereyim. Şimdi gelir yazar ben sana ulaşamayabilirsin diye yazmadım mi derKonuya bıdaha gelmem dıyenler goruyorum allah akıl fıkır versın gunah almayın hepınız utanacaksınız
ya kardeşim burdan gidip enjoybette kazanç sağlar mısın gece oldu konu açman lazızm bide arttık tekrar yükle izleyelimHa bide gerçekleri yüzüne vuran insanları hiç sevmiyorsun heryerden ofsaytsın.🤣
sabaha doğru eklenir üstad@Başkan 00.00 dan önce de elmasım 2490 dı sonrasında da 2490 elmas hâlen paramı istiyorum 😁
Bitiğiz gardasımIban yolla yiğidim bitiksen
Teşekkürlerler başkanım ♥sabaha doğru eklenir üstad![]()