Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,661
5,530
113
Verir vermez kendi bilecegi iş saçımdan bir tel götürmez 7k sorun yok. Ben 50 carpildim çok ta oralı olmadım. Ama kemik iskelet falan değildir insanı ayakta tutan. itibar insanı ayakta tutan en büyük şeydir. O da itibarını kaybetti
salihte 40k dolandırılmış burda birinden bu paraları nasıl veriyosunuz

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,763
42,247
113
dost bunun forumla alkaası ne iyi çocuksun kopma bizden boşver gel aramıza gitme
Ben bu adam ilkin resattan para istedigi gün dedim resata bu adam bizi koparmaya gelmis yeminlen tanıdığım adamları ikaz ettim bu adama para vermeyin bende de istedi ben borc niyetine dahi vermedim öylesine verdim ama burda bu adam bile insani enayi yerine koyup bize bunu yapıyorsa neyleyim artik forumu 1 2 günde gün oldu 200 300k para kaybettik son 1 hafta da 100 e yakin para elime geçti bitti gitti ama gram üzülmedim ama para için insan neden kendinden ödün verir anlamadim anlamicam ölene kadar

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,095
22,388
113
Erhan gelip dünya kadar laf etti gecej gün burda hiç oralı olmadı nasıl bunları yazarsın demedi. Sinyali orda verdi anladım ama aralarında ki meseledir burnunu sokma dedim kendi kendime

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,661
5,530
113
Ben bu adam ilkin resattan para istedigi gün dedim resata bu adam kızı koparmaya gelmis yeminlen tanıdığım adamları ikaz ettim bu adama para vermeyin bende de istedi ben borc niyetine dahi vermedim öylesine verdim ama burda bu adam bile insani enayi yerine koyup bize bunu yapıyorsa neyleyim artik forumu 1 2 günde gün oldu 200 300k para kaybettik son 1 hafta da 100 e yakin para elime geçti bitti gitti ama gram üzülmedim ama para için insan neden kendinden ödün verir anlamadim anlamicam ölene kadar
herkes yakışanı yapar kardeşim senin eski neşenin gitmesi beni üzdü şimdi o kaybetti diye bak boşver cğmlelerin sonunda puahaha görmek istiyorum

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,453
4,186
113
Ben bu adam ilkin resattan para istedigi gün dedim resata bu adam kızı koparmaya gelmis yeminlen tanıdığım adamları ikaz ettim bu adama para vermeyin bende de istedi ben borc niyetine dahi vermedim öylesine verdim ama burda bu adam bile insani enayi yerine koyup bize bunu yapıyorsa neyleyim artik forumu 1 2 günde gün oldu 200 300k para kaybettik son 1 hafta da 100 e yakin para elime geçti bitti gitti ama gram üzülmedim ama para için insan neden kendinden ödün verir anlamadim anlamicam ölene kadar
Gene kim kimi koparmış kanka

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,320
14,336
113
Ben bu adam ilkin resattan para istedigi gün dedim resata bu adam bizi koparmaya gelmis yeminlen tanıdığım adamları ikaz ettim bu adama para vermeyin bende de istedi ben borc niyetine dahi vermedim öylesine verdim ama burda bu adam bile insani enayi yerine koyup bize bunu yapıyorsa neyleyim artik forumu 1 2 günde gün oldu 200 300k para kaybettik son 1 hafta da 100 e yakin para elime geçti bitti gitti ama gram üzülmedim ama para için insan neden kendinden ödün verir anlamadim anlamicam ölene kadar
Bence ortadaki güvenin tek nedeni adamın konu sahibi olması ve sizde kendinizi bu konuda misafir ve sanki para vermeye mecburmuş gibi hissetmenizden gelişti. Yoksa bu kadar uzun sürede insan insanı tanıyamadıysa büyük sıkıntı.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,626
34,407
113
İnsanları arkadan çekiştirmeyi, yüzlerine karşı da el, kaş, göz işaretleriyle alay etmeyi âdet hâline getiren her bir kişinin vay hâline!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...