- 23,753
- 14,485
- 113
Shellac reis yorumu görmeden düzenleyip argoyu sildik. Kusura bakma reis kaçıyo arada @Shellac
Görmemiş mı sence bidaha bak 🤣Shellac reis yorumu görmeden düzenleyip argoyu sildik. Kusura bakma reis kaçıyo arada @Shellac
Banka ya. Ödeyemedik kredi kartı borcunu. Kuzen avukat. Görüşecekne bu icra dalgası kuzenin ne alaka
Bana uyarı yapmamış 🤣Görmemiş mı sence bidaha bak 🤣
fıs bişey çıkmaz tırsma max borcun katlanırBanka ya. Ödeyemedik kredi kartı borcunu. Kuzen avukat. Görüşecek
Argo kullanmadım dostum
harbi loser kendi kendini ele verdiBana uyarı yapmamış 🤣
Takma bu kadar bir gün vurgun yapar hepsini kökten ödersin varsın icralık olsunBanka ya. Ödeyemedik kredi kartı borcunu. Kuzen avukat. Görüşecek
Tırsma max 100k borç 200 olur eyv içim rahatladı 🤣fıs bişey çıkmaz tırsma max borcun katlanır
Peder çok takıyo böyle şeylere. Ben dert etmiyorum aslında onun tansiyon fırlıyo 1 lira da olsa 100 de olsa farketmezTakma bu kadar bir gün vurgun yapar hepsini kökten ödersin varsın icralık olsun
heee ona yansıtmadan çö z ev adresini değiş kağıt gelmesinPeder çok takıyo böyle şeylere. Ben dert etmiyorum aslında onun tansiyon fırlıyo 1 lira da olsa 100 de olsa farketmez
İşte kağıt bugün geldi gördü o yüzden canım sıkıldı zatenheee ona yansıtmadan çö z ev adresini değiş kağıt gelmesin
dost bunun forumla alkaası ne iyi çocuksun kopma bizden boşver gel aramıza gitme@Barrios şimdimi gec kaldın gec bu saatten sonra bu forumdan bi cacık olmadığını öğrenmişsin dir umarım bende verdim ben geri daha istemiyorum ona olsun o çok seviyor parayi tepe tepe kullansin
Dönüyoruz. Maçın içindeyiz
yorumsuzİşte kağıt bugün geldi gördü o yüzden canım sıkıldı zaten
Verir vermez kendi bilecegi iş saçımdan bir tel götürmez 7k sorun yok. Ben 50 carpildim çok ta oralı olmadım. Ama kemik iskelet falan değildir insanı ayakta tutan. itibar insanı ayakta tutan en büyük şeydir. O da itibarını kaybetti@Barrios şimdimi gec kaldın gec bu saatten sonra bu forumdan bi cacık olmadığını öğrenmişsin dir umarım bende verdim ben geri daha istemiyorum ona olsun o çok seviyor parayi tepe tepe kullansin
Kullandı ki uyarı aldın dostumArgo kullanmadım dostum
Tamamdır dostumKullandı ki uyarı aldın dostum
Daha dikkatli olur isen seviniriz