- 15,855
- 9,788
- 113
HakettikToplu banned gsfdgd
HakettikToplu banned gsfdgd
Ben elendim sira sendeToplu banned gsfdgd
İradesiz 10k, mesaj neKardeşim sinyal atıyoruz başkana aktifiz falan ayağınada yer mi anadolu çocuğu
zürriyetsizİradesiz 10k, mesaj ne
Acil 400 mesaj kasmam lazımzürriyetsiz
40k mesajda bana verdı la 500 cıvarı trxzürriyetsiz
Metin trx adresin varsa özelden at bana40k mesajda bana verdı la 500 cıvarı trx
Siteninkini ver direk katlarsin inaniyorumMetin trx adresin varsa özelden at bana
ne kadar atacak baskan bilmiyom ki siteye yatırım bakiyesi girmem gerekmiyor muSiteninkini ver direk katlarsin inaniyorum
Oraya 100 yaz 10k da atsa geciyone kadar atacak baskan bilmiyom ki siteye yatırım bakiyesi girmem gerekmiyor mu
Mikfar fark etmiyor hiç mijtar iyiyse bizde yazarız söylede puajajane kadar atacak baskan bilmiyom ki siteye yatırım bakiyesi girmem gerekmiyor mu
bilmiyom matbet açıktı verdim trx adresini 15 dk süresi var yatırır umarım o sürede anlarız gfgfdMikfar fark etmiyor hiç mijtar iyiyse bizde yazarız söylede puajaja
Betcolarda süre 59 dk idi betcodan ver orayı sildebilmiyom matbet açıktı verdim trx adresini 15 dk süresi var yatırır umarım o sürede anlarız gfgfd
La trust indirbilmiyom matbet açıktı verdim trx adresini 15 dk süresi var yatırır umarım o sürede anlarız gfgfd
trx dedikleri trc20 dimiBetcolarda süre 59 dk idi betcodan ver orayı silde
Sil o adresi havaya giderbilmiyom matbet açıktı verdim trx adresini 15 dk süresi var yatırır umarım o sürede anlarız gfgfd
onun giriş anahtar şifreleri eski telefonla gitti ya gfdgfdLa trust indir
Coin adı Tron ağ zaten trc20trx dedikleri trc20 dimi
Farketmez yenisini indironun giriş anahtar şifreleri eski telefonla gitti ya gfdgfd
yahu trx atsana özelden be adam banaFarketmez yenisini indir