- 8,134
- 7,854
- 113
Çekenler vardıZuma dan çekim verdik oduyo mu la bura
Çekenler vardıZuma dan çekim verdik oduyo mu la bura
Gene bı hüsranla sonuclanmasinRoll aç da katla dünün diyetini öde boşa takip ettirdin öder 🤣
Açma arkada oyna katla ben sana inanıyorum artık kaybetmeyecenGene bı hüsranla sonuclanmasin
Bravo kardeşimson 24de oynuyabiliyolar
Sana inanmıyorum kardeşim yine hüsran her daimGene bı hüsranla sonuclanmasin
kerem çıkması lazım benceNene talisca değişikliği gelir
Kazandığımız zaman kaybedicezSana inanmıyorum kardeşim yine hüsran her daim
Tahirin canı sıkılıyorBravo kardeşim
Keremin 2 3 hafta oynamaması gerek mentali bitikkerem çıkması lazım bence
Yok keyifteyim kardeşimTahirin canı sıkılıyor
Keremin form düşüklüğünün sebebi asgari ücrete gelen düşük zamdan ötürüymüşKeremin 2 3 hafta oynamaması gerek mentali bitik
bu gsdede son zamanlarında iyi oynuyamıyodu benfica iyi aldı bunu çok iyi bi oyuncu değil yani benceKeremin 2 3 hafta oynamaması gerek mentali bitik
Keremin lisansı iptal edilip erzincana köyüne dönmesi lazımKeremin 2 3 hafta oynamaması gerek mentali bitik
Geldi geleli bitik de kafayı veremez o.Keremin 2 3 hafta oynamaması gerek mentali bitik
@rexeptayyiberduvanKeremin form düşüklüğünün sebebi asgari ücrete gelen düşük zamdan ötürüymüş
Yine yediler bizi ilk 5 dk 2 tane ikilik çıktı farklı şeyler deneyelim diyoruz içimizde patlıyo taç mı oynayalım napalım akıAçma arkada oyna katla ben sana inanıyorum artık kaybetmeyecen
Yok toparlarGeldi geleli bitik de kafayı veremez o.
Mantıklı taçYine yediler bizi ilk 5 dk 2 tane ikilik çıktı farklı şeyler deneyelim diyoruz içimizde patlıyo taç mı oynayalım napalım akı
Kendime sövecem diyip tavsiye almıyosun daha çok söversin kendine bol şansYine yediler bizi ilk 5 dk 2 tane ikilik çıktı farklı şeyler deneyelim diyoruz içimizde patlıyo taç mı oynayalım napalım akı